Nezaboravni dječji rođendan u Smartu

Objavljeno: 05.03.2013 | Teme: Igraonice proslava rođendana
Nezaboravni dječji rođendan u Smartu

Približava se rođendan Vašeg klinca, a Vi ste na sto muka?  Želite proslavu učiniti nezaboravnom? Klasični rođendani, torta i svijećice za obiteljskim stolom više nisu dovoljno dobri za Vaše klince. Što učiniti? Kako sve organizirati? Koju tortu odabrati? Koju temu za rođendan odabrati? Treba li sve prepustiti  stručnjacima i organizirati rođendan u igraonici ili se pak sam primiti organizacije?

 

Ako ste se odlučili za proslavu u igraonici, imamo rješenje za Vas!

 

SMART KIDS  rođendaonica i igraonica, osnovana 2006. godine, osmišljena je s ciljem edukacije i kreativnog izražavanja djece. Program vode iskusni odgajatelji, profesori i animatori koji su razvili već provjerenu i uspješnu ‘Smart metodu’ učenja koja na spontani i zabavan način djecu uvodi u svijet stranih jezika, a isto tako kroz niz korisnih radionica priprema djecu za izazove budućeg života.

 

U sklopu spomenutog programa pripremili su i brojne aktivnosti za djecu svih uzrasta: jezičnu igraonicu i predškolske tečajeve za djecu od 3 do 6 godina u jutarnjim i popodnevnim satima, đačke tečajeve za djecu od 6-13 godina, kreativnu radionicu u jutarnjim i popodnevnim satima, poduku školskog gradiva, pripreme za školu (logoped), seminare i radionice raznih tematika, te proslave rođendana i raznih prigoda poput Maškara, Sv. Nikole, Djeda Božićnjaka, priredbe…

 

SMART KIDS  ponosni je vlasnik certifikata kvalitete ISO 9001-2008, te su time postali prva igraonica i škola stranih jezika koja se može pohvaliti tim značajnim dokumentom koji jamči vrhunsku uslugu i kvalitetu! Svakim danom trude se biti sve bolji zbog Vas i dječice koja su im najveća inspiracija.

 

Uz turbo cool proslavu rođendana u igraonici uključene su i super tete, rođendanska torta, pozivnice za sve sudionike, CD s fotografijama,  grickalice i sokovi, najukusnije pizze ili sendviči te bogati pokloni. Važno je napomenuti da nemamo gotove šablone rođendana već se svaki rođendan pomno priprema na jedinstven način u skladu s dječjim željama i Vašim mogućnostima!

 

SMART KIDS  ekipa neprestano radi na poboljšanju ponude rođendanskih proslava kako bi se osiguralo potpuno zadovoljstvo malih slavljenika i njihovih gostiju. Upravo zbog toga trenutno ima više raznih paketa u ponudi, svaki se sastoji od različitih usluga te s cijenama već od 500kn. Na taj način možete proslaviti rođendan u različitom trajanju s manje ili više gostiju, tematike po izboru, uz hranu i piće u organizaciji rođendaonice ili Vas, uz posjete gostiju poput Dobre vile, Barbie, Princeze, Šegrta Hlapića, Klauna, Mađioničara, razne posebno organizirane igre, vrhunski light show i disco, karaoke, torte po posebnoj narudžbi, predstave…

 

Odlučite se za paketić koji Vam najbolje odgovora, a uz svaki smo pripremili i bogate poklone za slavljenika od čega izdvajamo: mjesec dana BESPLATNOG učenja stranog jezika po izboru u SMART školi, obiteljski poklon bon u Spizzi, Nestle poklon paket, besplatan dolazak na bazen Aquaeduce ili pak čak 1000 bodova na Medo Štedo korisničkom računu!

 

Ne zaboravite i na najbolje SMART KIDS mjesečne akcije gdje uz odabrane pakete možete dobiti i besplatnu tortu, kostimirani lik iznenađenja, facepainting, dječji šampanjac i sl. Svakako ne propustite proljetnu akciju koju su Vam pripremili u OŽUJKU i TRAVNJU gdje možete ostvariti do čak 20% popusta na sve njihove rođendanske pakete!

 

Saznajte više na www.smart-kids.info

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close