Ljetni rođendanski “Beach Party”

Objavljeno: 17.07.2012 | Teme: Igre za ljeto Ljeto Plaža Zabava
Ljetni rođendanski “Beach Party”

Ljeto je i na moru ste, a trebate proslaviti rođendan vašeg mališana? Pokušajte napraviti tematsku “Beach Party” proslavu rođendana! Zabava na potpuno drugačiji način, klinci će se oduševiti!

 

POZIVNICE

 

Pozivnice možete napraviti na način da napišete sve informacije o rođendanu na loptu za napuhavanje… loptu dajete uzvaniku ispuhanu, a on tek kada ju napuše vidi pročitati sve informacije i pozivnicu! Loptu neka ponese sa sobom na rođendan.

 

 

DEKORACIJA
Prvo morate odabrati gdje ćete slaviti rođendan. Ukoliko smještaj blizu plaže i dovoljno mjesta za proslavu, napravite proslavu kod vas. A ako ne, možete odabrati lokaciju na plaži i napraviti piknik. Sukladno lokaciji koju odaberete, također odaberite dekoracije. Prošećite se navečer uz rivu i odaberite štand sa igračkama za plažu. Kupite što više igračaka na napuhavanje (narukvice za ruke, šlaufovi, lopte,…) i objesite ih na lokaciji na kojoj slavite. Možete ubaciti i pokoju kanticu i lopaticu, a ako sve igračke kupite na istom mjestu sigurno ćete dobiti povoljnu cijenu. Igračke možete poslije slavlja razdijeliti gostima.

 

 

AKTIVNOSTI

 

Kada klinci dolaze na proslavu, možete ih jednog po jednog slikati sa slavljenikom. Odaberite prigodnu dekoraciju (npr. šeširić za plažu i šlauf za plivanje) i slikajte jednu tematsku slikicu. Klincimapodjelite njihove čašice sa imenima i zabava poinje. Predlažemo vam nekoliko aktivnosti:

 

1) PORUKA U BOCI: Razdijelite klincima male staklene ili plastične bočice. Bočice možete prvo dekorirati sa različitim kamenčićima ili pijeskom, a onda neka svatko napiše kratku pjesmicu ili ime simpatije i porku stavi u bocu Boce zatim bacite daleko u more.

2) IGRE SA VODENIMA BALONIMA: Rasporedite klince u parove i dajte svakom paru jedan vodeni balon. Klinci se dodaju i onda naprave korak nazad, tako se dodaju i udaljuju jedan od drugoga dok im ne padne balon. Par koji uspije doći do najveće udaljenosti pobjeđuje! Možete igrati različite igre vodenim balonima, pronađite ih na portalu.

3) NAJBOLJI PJEŠČANI DVORAC: Ukoliko imate priliku napraviti proslavu na pješćanoj plaži, napravite malo natjecanje za najbolji dvorac!

4) VODENI PLJUSAK: Klinci sjede u krugu i jedan od klinaca se ustane i hoda sa po vanjskom djelu kruga sa kanticom punom vode. Svi pjevaju brojalicu, a u jednom trenutku klinac s kanticom prolije vodu po nekome u krugu. Taj se ustaje i mora uloviti onog s kanticom prije nego on dotrči nazad na svoje mjesto! I tako u krug…

5) LIMBO: Nijedna rođendanska proslava na plaži ne prolazi bez Limba! Pustite muziku, namjestite letvicu. Klinci prolaze ispod letvice plešući a vi kad svi prođu spuštate letvicu malo niže. Neka se klinci zabave!

 

 

KLOPA

 

Ovaj dio prepuštamo vama! Ovisno o tome slavite li doma ili na plaži možete napraviti male sendviče ili pizzu. Svakako vam preporučamo da klopu dekorirate sukladno temi, na primjer možete napraviti neku tortu sa morskom tematikom, kao Torta pješčani dvorac i Torta naočale… pustite mašti na volju!

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close