“Kikači i mame” – Radionica za majke i djecu

Objavljeno: 02.11.2012 | Teme: Radionica
“Kikači i mame” – Radionica za majke i djecu

Radionice su namijenjene svim majkama koje su odlučile produljiti svoj ostanak doma s djetetom na dvije, tri ili više godina i žele obogatiti svoj i djetetov svijet.

 

Radionice za majke i djecu uobičajeni su u razvijenim zemljama svijeta jer nude inovativan način dječjeg učenja, socijalizacije, stvaranja mreže poznanstava i prijateljstva u ugodnom zajedništvu s majkom, a od sada u njima možete uživati i u svom kvartu. Mnogim su obiteljima ove radionice neprocjenjive jer je većina djece obuhvaćena vrtićima, pa je majkama ponekad pravi izazov osmisliti djetetov dan i pronaći adekvatne partnere za igru. Kako biste imali sigurno, čisto i ugodno mjesto za druženje i učenje, pobrinuli smo se mi.

 

Naši programi sastoje se od uravnoteženog programa za poticanje ranog razvoja djeteta; razvijamo motoriku i finu motoriku, jezične, glazbene i socijalne vještine, igramo se, družimo, glumimo, pričamo priče, pjevamo – i putem učimo majke kako nešto od vrijednih poticajnih igara primijeniti na svoju svakodnevicu s djetetom. Igra je osmišljena tako da i majke dobiju priliku razgibati se, nasmijati i naučiti neku novu vještinu. Nakon strukturiranog vremena s djecom osigurano je nestrukturirano druženje majki i djece – ugodno ćaskamo i razmjenjujemo iskustva. Radionice se održavaju 1 do 3 puta tjedno (po izboru).

 

Saznajte više na www.carobna-suma.hr

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close