Dekoracije

Objavljeno: 25.01.2012 | Teme: Dekoracija
Dekoracije

Ukrasite ulaz svog doma raznim šarenim balonima, papirnatim lančićima i vijencima kako bi gosti odmah znali da su na pravom mjestu i da se tu odigrava tulum za najmlađe. Razne dekoracije danas možete pronaći u svakom supermarketu, trgovini igračkama ili specijaliziranim party dućanima. Tamo možete pronaći i ostale potrepštine za zabavu koje će biti u skladu s temom rođendanske zabave (papirnate stolnjake, tanjure i čaše, pribor za jelo, salvete, slamke, svjećice, puhalice i kape za goste).

 

Djevojčice će vjerovatnije biti sklone ružičastim i nježnijim ukrasima: trakice, mašnice, balon dok će dečke više zanimati intenzivnije boje balona i njihovi različiti oblici. Također hranu je najbolje servirati na papirnim ili plastičnim tanjurima i pladnjevima za jednokratnu uporabu, kao i piće u takovim čašama, pa ćete si tako smanjiti i vrijeme čišćenja nakon proslave. Djeca su jako zaigrana te treba imati na umu da korištenje stakla ili porculana može biti više komplicirano nego korisno, zbog toga je najbolje korištenje šarenih papirnatih tanjura koji u kombinaciji sa šarenim plastičnim čašama podižu ukupan dojam. Ukoliko rabite plastične čaše dobro je pripremiti flomaster koji se ne skida sa plastike pa na svaku čašu napisati ime uzvanika kako ne bi bilo zabune oko toga čije je što. Korisno je proslavu tematski odrediti jer dobro odabrana tema u pravilu je motiv za dobru zabavu. U skladu s temom potrebno je dekorirati prostor i odabrati glazbu.

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close