Cupcakesi na rođendanskim proslavama!

Objavljeno: 05.03.2013 | Teme: Cupcakes Torte i slastice
Cupcakesi na rođendanskim proslavama!

Ovi mali kolačići svojim oblikom i kalupom podsjećaju na muffine, a razlika je u kremi i preljevima na cupcakesima. idealni su za rođendanske proslave i zabave, postaju veliki hit i sve češće zamjenjuju tortu na rođendanskim proslavama! Praktični su i uz malo truda mogu biti mala umjetnička djela.

 

2013-03-04 13.32.262013-03-04 13.30.40Zašto Cupcakesi?

 

• Cupcakesi su svojom veličinom mnogima privlačniji od torte. Praktični su i u samo 4 griza možete dobiti savršenu ukusnu poslasticu. Ako želite, uvijek možete uzeti još.

 

• Nema potrebe za velikim nožem u toploj vodi, puno tanjura i vilica. Cupcakese vaši gosti mogu uzeti u ruku, a sve što vam zapravo treba je salveta.

 

• Cupcakese možete individualno urediti tako da svaki bude različiti! Možete se poigrati i pustiti mašti na volju a klincima će sigurno biti zabavni.

 

• Možete se poigrati sa različitim okusima, neki mogu biti preliveni kremom od čokolade a neki sa vanilijom. Svatko ima različiti ukus a na ovaj način biti će za svakoga po nešto!

 

 

Gdje naručiti Cupcakese?

 

Cupcakesi na slikama lijevo napravljeni su u slastičarni Meli, ako želite možete ih naručiti u različitim bojama, oblicima i temama!

 

Meli će udovoljiti svaku vašu želju i zahtjev, a svi proizvodi izrađeni su ručno i od najkvalitetnijih namirnica. 

 

Više informacija saznajte na www.meli.com.hr ili na Facebooku: Meli Cakes!

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close