Cool Halloween Party

Objavljeno: 28.10.2013

U četvrtak 31.10.2013. godine pozivamo sve klince da nam se pridruže u Malenom Klupku Radosti na adresi Sveti Duh 30A (preko puta crkve Sv. Antuna) na veseloj Likovno Kreativnoj Radionici od 18.00 do 20.00 sati.

 

 

Letak za Halloween_slikaIzrađivat ćemo i ukrašavati šarene šešire za vještice, razne Halloween ukrase u obliku simpatičnih šišmiša, paukova i duhova, pokazati Vam kako od jabučica jednostavno napraviti žigove u obliku bundeva, igrat ćemo se, plesati i jako jako dobro zabaviti. Sve svoje radove djeca će moći ponijeti sa sobom, a na kraju ih čeka i slatko maleno iznenađenje :)

 

 

Broj djece za Radionicu je ograničen, pa Vas molimo da mjesto za Vašu „malu bundevicu“ obavezno osigurate na broj telefona 091/5167-214 (kontakt osoba Iva Cirkveni)

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close