Personalizirana bajka – Planet patuljaka

Personalizirana knjiga u kojoj je Vaše dijete glavni junak bajke

 

Uz pomoć personaliziranih knjiga Vaše dijete postaje dio nevjerojatnog, čudesnog svijeta bajki o kojima sluša. Zašto bi čarobne bajke bile rezervirane samo za tamo neku Pepeljugu, Snjeguljicu, prinčeve i princeze! Neka i vaše djete bude glavni junak bajke!

 

NASLOVNICA_planetPATULJAKA

 

  • 64 stranice, tvrdi uvez
  • Glavni lik je djevojčica ili dječak, ovisno o imenu koje upišete
  • Ime Vašeg djeteta zastupljeno je na svakoj stranici knjige!

 

Cijena: 189,00kn 

 

Isporuka: 8 radnih dana, Dostava: 25,00kn za plaćanje virmanom, 35,00kn za plaćanje pouzećem

 

 

NARUČI ODMAHPOGLEDAJ VIDEO

„Planet patuljaka“

U ovoj bajci Vaše dijete posjećuje daleki Smotuljkon- tajno prebavilište patuljaka. Radi se o jednom posve neobičnom planetu, o jednom čarobnom, novom, sićušnom svijetu. Svijetu u kom su glavno prijevozno sredstvo „guzobili“ (a ne automobili koji štete okolišu) i divovske pčele. Svijetu u kom se vrijeme mjeri u „smotuljastim sekundama“ koje traju kao zemaljski sati, a rijeku, s okusom soka od marelice, proizvode divovske ribe Smotuljkuše!

Na ovom čudesnom putovanju Vaše dijete upoznaje mnoštvo zanimljivih likova: cvijeće – operne pjevače, luckastog patuljka Stopalka, Mudricu, kralja Smotuljaka, te kroz dijalog s njima usvaja važne životne lekcije o poštenju, prijateljstvu, ljubavi i praštanju.

Cijela je priča popraćena prekrasnim 3d ilustracijama zbog kojih se svi likovi iz priče doimaju opipljivo stvarnima i čini se kao da doslovno „iskaču“ s papira. Priča se proteže na čak 64 potpuno oslikane stranice (na svakoj od njih nalazi se ime Vašeg djeteta!), a „upakirana“ je u šarene tvrde korice koje obećavaju nezaboravnu pustolovinu.

Osim što je zabavna i unikatana, ova knjiga se može pohvaliti i svojim edukativnim karakterom.

Čim ustanovi kako se u priči radi o njemu, dijete, prirodno, postaje fokusirano i zainteresirano. U knjizi se neprestano navodi njegovo ime, što ga može potaknuti na to da ga potraži, a možda i prepozna. Na kraju krajeva, znanost tvrdi kako će dijete prepoznati svoje ime brže od ijedne druge riječi! Knjiga koja govori o njemu učinit će mu se naročito uzbudljiva, što ga može potaknuti na pomisao kako je čitanje uzbudljivo, te ga kasnije „okrenuti knjizi“.  Zahvaljujući tome što je upravo ono glavni junak priče, dijete će se osjećati posebno, što jača njegovo samopouzdanje.

Ako ste (ponovno) u nedoumici što pokloniti svojim mališanima ili mališanima Vaših prijatelja, razmislite o „Planetu patuljaka“- bajci u kojoj je glavni junak upravo dijete! Zamislite koliko će se iznenaditi kada otkrije da postoji bajka pisana baš za njega, zamislite nevjericu, iznenađenje i čuđenje na njegovom licu kada dospije na taj sićušan, čaroban planet na kom su ceste tobogani, a kuće bomboni!

U samu knjigu  možete unijeti i svoj osobni pečat: Vaša se posveta može otisnuti na njezinoj prvoj stranici!

Sa najljepšeg i najvećeg oblaka iz Daleke zemlje dječjih snova, pravo na kuglu zemaljsku  (i ravno u Republiku Hrvatsku) stigla je Tvornica snova- inovativna izdavačka kuća koja radi isključivo za djecu i zbog djece.

Kao što samo ime kaže, ova tvornica ima veliku misiju: ispuniti dječje snove, ili ih barem ohrabriti – u neku ruku „dosanjati“. A to pokušava postići nešto drugačijim bajkama- bajkama u kojima su glavni junaci upravo oni sami!

 

Za sve dodatne informacije molimo Vas kontaktirajte:

Andrijana Majstorović, mag. politologije

Direktor

Tvornica snova d.o.o.

a  Nova cesta 151, 10000 Zagreb

m 097 7 444 111

@a.majstorovic@tvornica-snova.hr

wwww.tvornica-snova.hr

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close