Velika sportska akademija za djecu od 7 do 10 godina

Objavljeno: 26.08.2015 | Teme: educarena edukacija novosti
Velika sportska akademija za djecu od 7 do 10 godina

Program Velike sportske akademije sadržajno je bogat i sportski vrlo intenzivan program koji se provodi kroz čitavu godinu 3x tjedno u bazenu i dvorani, odnosno u slučaju lijepog vremena na otvorenim terenima na Šalati: 54 sati programa (2x bazen, 1x dvorana).

 

Program obuhvaća intenzivan plivački trening usmjeren na usavršavanje plivačkih tehnika, skokova i ronjenja te na razvoj plivačke izdržljivosti i sportski program u dvorani usmjeren na razvoj opće kondicije te usavršavanje elemenata tehnike sportova prema izboru.

 

Program Velike sportske akademije idealan je za Vaše školarce jer sadržajem i intenzitetom čini optimalan prijelaz iz univerzalne sportske škole i škole plivanja u predškolskoj dobi ka profesionalnom plivačkom treningu, odnosno treningu pojedinih individualnih i timskih sportova.

 

GDJE: Educarena centar, Nova Ves  11/Poliklinika aviva, Nemetova 2

KADA: 7.09. – 31.01.

ROK PRIJAVE: do popunjavanja mjesta u grupama

VRIJEME: poslijepodnevni termini u tjednu i subotom

 

Imamo za svakoga po nešto:

 

Upisi su u tijeku a više o programu saznajte na stranicama Educarene – ovdje!

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close