Tematski party u Vašem domu

Objavljeno: 01.02.2013 | Teme: Addams family Maškare Uradi sam
Tematski party u Vašem domu

Maškare se tradicijski ove godine slave 12.2. tako da je sad pravo vrijeme da se pripremimo…

Evo konačno nam dolaze Maškare,neki su već posjetili karneval ili maskenbal,a neki se pripremaju za party kod kuće.Svako se dijete veseli tom danu i svake godine želi biti nešto novo.

Možete zajedno izraditi kostim koji Vaše dijete želi ili čak možete naručiti preko povoljnih web shopova,a i prodavaonice su pune aktualnih kostima za maškare.Dajte mašti na volju i zabavite se!

 

Tematski party u Vašem domu je zamišljen kao familijsko okupljanje sa bliskim prijateljima i djecom, bitno je da se svi dobro nasmijete i uživate u svojim kostimima.

Zašto se i Vi ne bi prisjetili svojeg djetinjstva i zamaskirali se u dugo željeni kostim kojeg nikad niste imali priliku obući.Ovisno o tome koju temu izaberete,tako morate i urediti stan.Idejama nema kraja jer mašta radi svašta!

 

 

Tematski party-Obitelj Addams

Obitelj Adams je animirana serija utemeljena na likovima crtača stripova Charlesa Addamsa koju je producirala Hanna-Barbera Productions 1973. godine.

 

Dekoracija stana neka bude spooky,fuj i zastrašujuće jer ipak su oni Obitelj Adams.Npr.umjetna paučina,umjetni pauci,nezaboravna hodajuća ruka,zelena ljigava sluz, i sl.stvari

 

Muziku možete staviti da svira u pozadini i njihovu zaraznu pjesmicu “We are Addams family”.

 

Hrana i piće neka bude posluživano u nekim fora zastrašujuće dekoriranim tanjurima i čašama. Kostimi i uloge su: Morticia Addams,Gomez Addams,Wednesday Addams,Pugsley Addams,ujak Fester,Lurch,Granny ,rođak Itt..

 

Na ovakvim kućnim tulumima slobodno puno improvizirajte, jer ipak će Vas biti više i nemojte se zamarati sitnicama.

 

 

Želimo Vam dobru zabavu!

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close