SMART KIDS slavi svoj 7. rođendan i daruje ti besplatan tečaj!

Objavljeno: 11.09.2012 | Teme: Edukativno Igraonice Učenje
SMART KIDS slavi svoj 7. rođendan i daruje ti besplatan tečaj!

Povodom 7. rođendana Smart nagrađuje upravo Vas! Osvojite besplatni tečaj engleskog jezika za predškolca ili đaka za školsku godinu 2012/13 (60 sati)!

 

Sve što trebate je posjetiti demo dan ili dan otvorenih vrata Smart Kids škole na adresi Palinovečka 19 (Vrbani III), 15.9 od 9.00 sati i uživati u besplatnom druženju tijekom kojeg možete sudjelovati u: oglednim satovima predškolskih, đačkih tečajeva i za odrasle, predstavljanju ‘Ciao!’ centra za talijanski jezik i kulturu, plesu, zabavi, nagradnoj igri i degustaciji talijanskih specijaliteta!

 

Program:

 

9.00 – 10.00 sati – Demo radionica predškolskih tečajeva (engleski, njemački, talijanski, španjolski, francuski)
10.00 – 11.00 sati – Demo radionica đačkih tečajeva po svim učionicama (engleski, njemački, talijanski, španjolski, francuski)
11.00 – 12.00 sati – Demo radionica za odrasle, prezentacija nastave svih jezika (engleski, njemački, talijanski, španjolski, francuski), u jednom dijelu škole prezentacija programa Ciao centra za talijanski jezik i kulturu.
U isto vrijeme u parkiću iza škole održavat će se kreativna radionica za djecu.
12.00 – 13.00 sati – završni party s maskotama za sve sudionike, podjela nagrada i mali domjenak talijanskih specijaliteta Ciao centra

 

Smart škola stranih jezika i Smart kids igraonica osmišljene su s ciljem edukacije i poticanja kreativnog izražavanja djece. Program vode iskusni odgajatelji, profesori i animatori koji su razvili već provjerenu i uspješnu ‘Smart metodu’ učenja. Ova metoda na spontani i zabavan način djecu uvodi u svijet stranih jezika, a isto tako kroz niz korisnih radionica priprema djecu za izazove budućeg života.

 

Koje programe za djecu Smart Kids nudi?

 

NOVO! U tijeku su upisi u jezičnu igraonicu i tečajeve stranih jezika, a od ove godine tu je i Dječji klub za sve polaznike škole i one koji bi to željeli postati. Cilj kluba je nadogradnja nastavnih sadržaja kroz zanimljive radionice (dramske, kreativne, likovne), izlete, posjete važnim institucijama u Zagrebu (British council, Goethe institut), igrokazima, predstavama, izložbama. Dječji klub se odvija jednom tjedno na engleskom (Kids’ club), njemačkom jeziku (Kinderklub) i na talijanskom jeziku (Club bimbi), a traje cijelu školsku godinu čime je redovna nastava dodatno obogaćena sadržajima koji se ne stignu obraditi kroz redovni nastavni program. U sklopu kluba za sve polaznike organizira se natjecanje u znanju stranih jezika na kojem će najbolji biti nagrađeni

 

Kvaliteta potvrđena certifikatom i zadovoljstvom roditelja

 

Smart kids ponosni je vlasnik certifikata kvalitete ISO 9001-2008, te su time postali prva igraonica i škola stranih jezika koja se može pohvaliti tim značajnim dokumentom koji jamči vrhunsku uslugu i kvalitetu! Svakim danom se trude biti sve bolji zbog Vas i dječice koja su im najveća inspiracija.

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close