Mala sportska akademija 4-5-6 i škola plivanja za djecu od 3 do 7 godina

Objavljeno: 26.08.2015 | Teme: educarena edukacija novosti
Mala sportska akademija 4-5-6  i škola plivanja za djecu od 3 do 7 godina

6 stupnjeva jedinstvenog plivačko-sportsko-edukativnog programa koji prati razvoj djeteta od prvih jednostavnih kretanja do složenih, pravilnih, koordiniranih i preciznih struktura gibanja u dvorani i na bazenu!

 

U grupama do 9 djece u dvorani i na bazenu kineziolozi i odgajatelji podučavaju djecu od 3 do 7 godina osnovnim tehnikama pojedinih individualnih i timskih sportova te ukazuju na važnost higijene, zdravlja, redovite fizičke aktivnosti i timskog rada u životu svakog djeteta!

 

Škola plivanja je program namijenjen neplivačima za savladavanje osnovnih plivačkih vještina uključujući samostalno održavanje na vodi, ronjenje, skokovi i plutanja te program namijenjen plivačima početnicima za savladavanje i usavršavanje plivačkih tehnika kraul, prsno i leđno te skokova na noge i na glavu.

  • Mala škola plivanja
  • Velika škola plivanja
  • Napredna škola plivanja

GDJE: Educarena centar, Nova Ves  11

KADA: 7.09. – 31.01.

ROK PRIJAVE: do popunjavanja mjesta u grupama

VRIJEME: poslijepodnevni termini u tjednu i subotom

 

Upisi su u tijeku, a vise o programima pogledajte na stranicama Educarene – ovdje!

 

Imamo za svakoga po nešto:

 

Kako to izgleda? Pogledajte u kratkom filmiću :)

 

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close