Ljetna igra “Od kante do cilja”

Objavljeno: 05.07.2012 | Teme: Igre Igre za ljeto Zabava
Ljetna igra “Od kante do cilja”

Velika ljetna zabavna igra koja se igra vani. Tako je zabavno gledati djecu koja se igraju i smiju,a i jednostavna su pravila.


PRAVILA

 

Napunite dvije kante vode i važno je da su u kantama podjednake količine vode. Postavite kante na početnu točku. Zatim dvije čaše ili šalice stavite na stolicu koja mora biti udaljena 20-ak metara od kanti.

Igra se može igrati u timu ili pojedinačno. Svaki tim ili pojedinac mora uzeti spužvu,namočiti  je u kanti s vodom i otrčati do šalice i napuniti je vodom.

Poanta je da što manje vode  iscuri iz spužve  dok se trči do stolice. Ako se čaša sruši, ide se od početka.

Ako se igra tako da je u igri ekipa ili tim,važno je znati svaki član tima mora barem jedanput uroniti spužvu i otrčati do cilja.

 

Drugi način kako možete igrati ovu igru je da se članovi tima stanu u red između kante i čaše i da spužvu dodaju jedan drugom preko glave… tako će se klinci malo više smočiti.

Igra je zabavna, prepuna smijeha, zezanja i idealna je za vruće dane!

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close