Hvatanje vodenog balona!

Objavljeno: 02.07.2012 | Teme: Igre za ljeto Vodeni baloni
Hvatanje vodenog balona!

Ljeto je i vrućine su sve veće, ova igra će vas istovremeno osvježiti i zabaviti na neko vrijeme da zaboravite nepodnošljive vručine! Zabavna a jednostavna igra “hvatanja vodenih balona“!

 

Prvo nabavite što više vodenih balona! Vodeni baloni obično su manji tako da u njih ne ide previše vode i nisu preteški. Ukoliko nema specijaliziranog dućana u blizini možete se poslužiti običnim balonima.

 

Igrati možete na 2 načina:

 

1) Svaki igrač igra samostalno. Uzmite kanistere od 5 litara i odrežite im dno kako biste ih pretvorili u velike posude s ručkom. Ukoliko nemate kanistere pri ruci, poslužite se što većim plastičnim zdjelama. Napunite vodeni balon, stanite se u krug i počnite s dodavanjem. Onaj kome balon prsne dobiva jedan negativan bod, a kada dođe do npr. 5 negativnih bodova ispada iz igre! Tko zadnji ostane pobjeđuje. Kako igra napreduje povečavajte udaljenost između igrača.

2) Igra se u parovima! Sve što vam treba su po jedan veliki ručnik za svaki par… dodavanje balonima funkcionira tako da par pomoću napetog ručnika baci balon u zrak a drugi par ga mora napetim ručnikom uhvatiti!

 

Da biste igru učinili zanimljivijom, odredite nagradu za prvo mjesto…

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close