Dramska igraonica u Čarobnoj šumi

Objavljeno: 02.10.2014
Dramska igraonica u Čarobnoj šumi

Dramska igraonica je mjesto gdje Vašim glumcima i glumicama, prinčevima i princezama, superjunacima i omiljenim likovima iz svijeta mašte pomažemo ispričati njihove priče i oživjeti uzbudljive pustolovine.
Dramska igraonica je osmišljena tako da kroz kreativne i zabavne igre u skupini uz upoznavanje s osnovama scenskih vještina i kvalitetnim sadržajima za djecu potiče razvoj komunikacijskih i motoričkih vještina kao i individualnog djetetovog talenta.

DRAMSKA GRUPA za djecu predškolske i školske dobi

U Dramskoj grupi Vaše će se dijete kroz zabavu i igru riješiti treme od velikih nastupa i ostvariti svoje male snove o glumi. Dramska grupa razvija ljubav prema kazalištu i daje temelje za mnoge buduće aktivnosti koja uključuju kreativnost, javne nastupe i timski rad.

Uz usavršavanje scenskih i govorničkih vještina kroz zanimljive igrokaze prorađujemo zabavne teme koje djecu najviše zanimaju.

Cijena je 200kn/mjesečno.

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close