Baloni ispod majice

Objavljeno: 22.07.2012 | Teme: Baloni Igra Zabava
Baloni ispod majice

Za ovu zabavnu igru potrebna su najmanje dva tima sa po najmanje 6 osoba.
Svaki tim dobije torbu punu balona i torbu sa velikom majicom i hlačama.

 

Napomena-korisite manje balone.
Tim odabire 1 osobu koja će biti odjevena u hlače i majcu i 1 osobu koja će odjenuti tu osobu. Kada sudac(mama ili tata) kaže- kreni,imate 2-3 minute da odjenete osobu i da ostatak tima puše balone te napuhane balone stavlja obučenoj osobi ispod majice i hlača. Nakon što je vrijeme isteklo, svi članovi trebaju prestati sa zadatkom. Pobjeđuje tim koji je uspio nagurati najviše balona ispod odjeće.Ako balon ispod odjeće pukne, ne broji se, nego tim treba odmah početi puhati novi.
Ako želite da ovu igru igraju vaša mlađa djeca,vi im napušite balone i postavite ih 5-10 metara od obučene osobe i kada im kažete-kreni,njihov zadatak je uzeti balon,otrčati do obučene osobe gurnuti balon ispodmajice ili hlača. Ova igra je idealna za rođendane zato što obučena osoba može imati smiješno odijelo(kalun..) i s tim više zabavljati i nasmijavati djecu.

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close