Uvjeti korištenja

Stranica www.djecji-rodendani.com je u vlasništvu poduzeća AM2Studio d.o.o..
Stranica www.djecji-rodendani.com (u daljnjem tekstu “Portal”) bavi se prikupljanjem informacija o proslavama dječjih rođendana u najboljoj namjeri za sve korisnike portala. Također, portal obrađuje sve teme i sadržaje vezane za djecu.

 

Molimo Vas da pažljivo pročitate “Uvjete korištenja” prije korištenja Portala kako biste bili upoznati sa svim pravilima i uvjetima. Ponovnim korištenjem Portala smatra se da ste upoznati i da u potpunosti razumijete cijeli sadržaj ovih Uvjeta korištenja.

 

Sadržaj i informacije

 

Sadržaj i informacije objavljene na Portalu objavljuju se u najboljoj namjeri za sve korisnike portala. Portal ne odgovara za bilo kakve štete nastale kao posljedica primjene bilo kojeg savjeta ili preporuke objavljene na Portalu.

 

Portal nije odgovoran za situacije nastale na događanjima koje najavljuje ili preporučuje.

 

Zabranjeno je korištenje svih sadržaja, njegovo distribuiranje i dijeljenje bez prethodnog dopuštenja uredništva Portala.

 

Budući da naši partneri imaju mogućnost samostalnog uređivanja i objavljivanja tekstova, Portal nije odgovoran za točnost podataka i informacija koje se na njemu nalaze.

 

Fotografije koje Portal objavljuje ponekad dobiva od svojih partnera i nije odgovoran za postojanje dozvola za objavu fotografija maloljetnih osoba.

 

Svi naši partneri su upoznati s činjenicom da moraju imati dozvolu za objavu fotografija maloljetnih osoba i Portal nije u mogućnosti provjeravati potrebne dozvole.

 

Portal ima pravo u svakom trenutku ukloniti bilo koji sadržaj bez prethodne najave i objašnjenja te ne snosi eventualno nastalu štetu tim postupkom.

 

U svakom trenutku možete prijaviti nedozvoljeni sadržaj na info@djecji-rodendani.com te će isti biti prvom prilikom uklonjen.

 

Portal nije odgovoran za objavu inkriminiranog sadržaja od strane korisnika koji krši Zakon RH. Portal se obvezuje da će odmah ukloniti sporan sadržaj te postupiti sukladno Zakonu i prijaviti korisnika istražnim tijelima RH.

 

Objavljeni sadržaji od strane korisnika Portala ni u kojem slučaju ne predstavljaju stavove Portala, uredništva, ni poduzeća AM2 Studio d.o.o..

 

 

Registracija korisnika i podaci

 

Prilikom registracije na Portalu korisnik dobrovoljno upisuje svoje osobne podatke za koje se Portal i vlasnik Portala AM2 Studio obvezuju poštivati i štiti privatnost istih. Portal se obvezuje da prikupljene podatke neće zloupotrebljavati ili ih neovlašteno dijeliti trećim osobama osim uslijed nezakonitih radnji korisnika kada će Portal postupiti u skladu sa Zakonom RH te ustupiti podatke istražnim tijelima RH.

 

Korisnik u potpunosti sam odgovara za sve objavljene sadržaje putem korisničkog imena i računa. Portal nije odgovoran za zloupotrebu računa ni moguću štetu koja može nastati takvom zlouporabom.

 

Budući da niti jedan prijenos podataka preko Interneta nije 100% siguran, Portal ne može biti odgovoran ukoliko treće osobe na neovlašten način dođu u posjed podataka te ne snosi odgovornost za eventualno nastalu štetu u takvoj situaciji.

 

Pravila ponašanja

 

Svaki je korisnik osobno odgovoran za svoju interakciju i komunikaciju s ostalim korisnicima Portala.

 

Svaki korisnik Portala prihvaćanjem ovih Uvjeta korištenja obvezuje se da neće činiti sljedeće radnje:

 

  • objavljivati, dijeliti ili prenositi sadržaj koji nije u dobroj namjeri, sadržaj koji je vulgaran, rasistički, uvredljiv, pornografski, koji predstavlja govor mržnje ili sadržaj koji je na bilo koji drugi način neprihvatljiv ili neprimjeren
  • štetiti, zastrašivati ili prijetiti drugim korisnicima Portala ili trećim osobama
  •  poticati mržnju i diskriminaciju na temelju rasne ili etničke pripadnosti, boje kože, jezika, vjere, spola, obrazovanja ili društvenog položaja
  • objavljivati informacije za koje zna da nisu točne ili da su neistinite ili lažne
  • prijavljivati lažno druge korisnike

 

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close