Personalizirana bajka – Planstelinko

Personalizirana knjiga u kojoj je Vaše dijete glavni junak bajke – Plastelinko

 

Uz pomoć personaliziranih knjiga Vaše dijete postaje dio nevjerojatnog, čudesnog svijeta bajki o kojima sluša. Zašto bi čarobne bajke bile rezervirane samo za tamo neku Pepeljugu, Snjeguljicu, prinčeve i princeze! Neka i vaše djete bude glavni junak bajke!

 

Naslovnica_promo

 

  • 56 ilustriranih stranice, tvrdi uvez
  • Glavni lik je djevojčica ili dječak, ovisno o imenu koje upišete
  • Ime Vašeg djeteta zastupljeno je na svakoj stranici knjige!

 

Cijena: 189,00kn 

 

Isporuka: 8 radnih dana, Dostava: 25,00kn za plaćanje virmanom, 35,00kn za plaćanje pouzećem

 

 

NARUČI ODMAHPOGLEDAJ VIDEO

Ovo je priča o jednom čudesnom danu – danu u kojem vaše dijete postaje pravim pravcatim superjunakom. Nakon što se nađe u nevolji, djetetu u pomoć priskače Plastelinko – neobični junak od plastelina koji zna baš sve trikove, koji se pretvara u čudesne likove! Zazivajući plastelin moći, Plastelinko vaše dijete pretvara u svoga pomoćnika, a potom ova dva junaka zajedno kreću u pobjede.

 

U samo jednom danu spasit će ptiće koji su ispali iz svoga gnjezda, zaustaviti jureći automobil, ali i naučiti ponešto o tome što znači biti pravim junakom. Jesu li za junaštvo potrebni samo mišići, ili nešto drugo? Jesu li čvrsti mišići prava odlika jednog superjunaka, ili je to ipak snažno srce, puno ljubavi i razumijevanja? 

Priča je popraćena prekrasnim, toplim ilustracijama naše ilustratorice Biljane Šafaržik, koja je svojom vještom rukom uspjela dočarati ovaj meki plastelin-svijet.

 

Priča se proteže na čak 56 potpuno oslikane stranice (na svakoj od njih nalazi se ime Vašeg djeteta!), a „upakirana“ je u šarene tvrde korice koje obećavaju nezaboravnu pustolovinu.

Osim što je zabavna i unikatana, ova knjiga se može pohvaliti i svojim edukativnim karakterom.

Čim ustanovi kako se u priči radi o njemu, dijete, prirodno, postaje fokusirano i zainteresirano. U knjizi se neprestano navodi njegovo ime, što ga može potaknuti na to da ga potraži, a možda i prepozna. Na kraju krajeva, znanost tvrdi kako će dijete prepoznati svoje ime brže od ijedne druge riječi! Knjiga koja govori o njemu učinit će mu se naročito uzbudljiva, što ga može potaknuti na pomisao kako je čitanje uzbudljivo, te ga kasnije „okrenuti knjizi“.  Zahvaljujući tome što je upravo ono glavni junak priče, dijete će se osjećati posebno, što jača njegovo samopouzdanje.

Plastelinko – superjunak je savršen poklon za malene glavice željne pustolovine!

U samu knjigu  možete unijeti i svoj osobni pečat: Vaša se posveta može otisnuti na njezinoj prvoj stranici, što će djetu ostati trajna uspomena.

Sa najljepšeg i najvećeg oblaka iz Daleke zemlje dječjih snova, pravo na kuglu zemaljsku  (i ravno u Republiku Hrvatsku) stigla je Tvornica snova- inovativna izdavačka kuća koja radi isključivo za djecu i zbog djece.

Kao što samo ime kaže, ova tvornica ima veliku misiju: ispuniti dječje snove, ili ih barem ohrabriti – u neku ruku „dosanjati“. A to pokušava postići nešto drugačijim bajkama- bajkama u kojima su glavni junaci upravo oni sami!

 

Za sve dodatne informacije molimo Vas kontaktirajte:

Andrijana Majstorović, mag. politologije

Direktor

Tvornica snova d.o.o.

a  Nova cesta 151, 10000 Zagreb

m 097 7 444 111

@a.majstorovic@tvornica-snova.hr

www.tvornica-snova.hr

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close