Znanstveni eksperimenti za djecu

Objavljeno: 16.10.2014 | Teme: čarobna šuma rođendan Zabava Znanost
Znanstveni eksperimenti za djecu

Radionica za sve male znanstvenike, astronaute, kemičare, izumitelje, robotičare, fizičare, genijalce, istraživače poznatog i nepoznatog svijeta. Omogućite djetetu da kroz zabavne eksperimente zavoli ili dalje razvije svoju ljubav i interes za znanost i tehniku. Program vode inžinjeri fizike, kemije i biologije osposobljeni za rad s djecom.

 

Djeca imaju prilike raditi s pravom laboratorijskom opremom, ali sa tvarima koje su sigurne za djecu, tako da imaju slobodu istraživati, otkrivati zakonitosti prirode, kemijskih i fizikalnih reakcija i pritom naučiti puno, ali isto tako i puno se zabaviti.

 

 znanstveni8

 

Bavimo se svim područjima znanosti i cilj nam je podržati i razviti dječju znatiželju i potaknuti interes za školske predmete vezane uz znanost. Djeca na svakoj radionici dobivaju domaću zadaću koja im pruža ideju za svrsishodno provođenje slobodnog vremena.

 

Radionice se odvijaju jednom tjedno za trajanje školske godine u trajanju od 1h. 

 

Više informacija potražite na http://www.carobna-suma.hr/Znanstvenieksperimentizadjecu.html ili 098/9128 304.

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close