Znanost i zabava za djecu uz “Fora radionice”

Objavljeno: 30.01.2013 | Teme: Radionica Tematska proslava Znanost
Znanost i zabava za djecu uz “Fora radionice”

Fora radionice su projekt mladog i kreativnog tima koji se bavi stvaranjem i provedbom atraktivnih znanstvenih i edukativnih programa za djecu, posebice darovitu. Trenutno nudimo radionicu “Znanstveni eksperimenti za djecu 6-11 godina” koja se odvija jednom tjedno na dvije lokacije u gradu, te program znanstvene proslave dječjeg rođendana “Luda znanstvena rođendaonica”. U pripremi su programi za stariju djecu, i radionice “Povijest u mojim rukama”.

Potičemo inovativnost u djece!

 

Ono što najčešće čujemo od malih znanstvenika koji polaze naše radionice ili slave rođendan uz kemijske i fizikalne eksprimente jest:”Ovo je supeeeeer!” Istraživanja su pokazala da rano izlaganje djece sadržajima koji su intelektualno poticajni izuzetno dobro djeluje na njihov kasniji razvoj i interes za obrazovanje u cjelini. Djecu potičemo da istražuju i kroz eksperimente sami dođu do zaključaka o svijetu oko nas. Naši su pokusi osmišljeni tako da djeca uglavnom koriste tvari i alate koji se mogu pronaći u skoro svakom kućanstvu i koji su sigurni za djecu.

 

Želim biti znanstvenik!

 

Uz pomno odabrane i stručne voditelje djeca razvijaju interes za obrazovanje na najvišem nivou, a naš je san zabavnim radionicama i proslavama punim smijeha okupiti pametnu djecu koja će uz kvalitetnu podršku i poticaj jednog dana biti pokretači tehnološkog razvoja naše zemlje. Okupili smo vrhunsku ekipu, uložili puno u razradu programa i stekli povjerenje i podršku mnogih roditelja, institucija i partnera, tako da svoje programe već nudimo na nekoliko mjesta u gradu.

 

 

 

ZNANSTVENI ROĐENDANI

 

Organiziramo također poseban i nezaboravan rođendan uz eksperimente, spektakularne pretvorbe, nevidljive stvari, leteće tanjure, eksplozije i neočekivane transformacije! Znanstveni rođendan organiziramo u igraonici Čarobna šuma ili Vašem prostoru.

 

Program nudimo na više mjesta u Zagrebu:

Knežija: Braće Cvijića 15, petkom od 17 sati

OŠ Janka Draškovića, Vrapče, petkom od 17:30 sati

 

Sve informacije možete dobiti na broj telefona 091 977 17 91 ili na jednoj od web adresa:

http://foraradionice.wordpress.com

http://www.facebook.com/fora.radionice

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close