Učinite rođendansku proslavu posebnom!

Objavljeno: 21.02.2013 | Teme: Baloni Dekoracija
Učinite rođendansku proslavu posebnom!

Rođendanska proslava je djetetov najbitniji dan u godini, a da biste ga učinili posebnim bitna je dekoracija prostora! Baloni, rođendanski šeširići, tijare, puhalice, kišobrančići, svijećice, sve to može učiniti rođendanski dan danom za pamćenje. Donosimo nekoliko savjeta!

 

Party_Supplies_DecorationsUključite djecu u planiranje – broj jedan rođendanski savjet roditelja koji su preporučili uključivanje djece u planiranje i pripremu. Iznenađenja su odlična, ali djeca vole biti uključena u planiranje i to je vrijeme kad su motivirani i od pomoći. Neka oni biraju temu, lokaciju, prijatelje, igre itd. Mogu sami izraditi pozivnice, puhati balone, dekorirati kuću. Dekoracija može biti raskošna bez da potrošite puno novaca, a rođendanska zabava biti će glamurozna.

 

Izaberite temu  –  Da biste iznenadili slavljenika, možete dati izraditi figuru njegovog omiljenog crtića od balona. Odaberite temu i pripremite pozivnice,  čašice, tanjuriće i salvete u skladu s temom koju ste odabrali. Naravno, tu je i torta! Tortu možete naručiti ili napraviti sami, ako ste primjerice izabrali “Disney” temu uz balone s likovima iz popularnih crtića možete napraviti Mickey Mouse tortu, a ako ste napravili sve u stilu princeze možete napraviti tortu “Princezina kruna” za vašu curicu.

 

 

Uredite prostor – Trik je kako će te posložiti detalje, a najbolje je poigrati se tematskim balonima i bojama. Ako imate dečka možete mu nabaviti rođendanski šeširić a  za curicu tijaru. Ne zaboravite i ostale klince, osigurajte im puhalice, a u sokove poslažite kišobrančiće. Naravno, da bi rođendan bio potpun torta mora biti ukrašena rođendanskim svječicama, a ako se malo želite našaliti možete nabaviti sviječice koje se ne gase.

 

U svemu tome mogu vam pomoći i Baloni Pleter! U webshopu www.pletervatrometi.hr možete naručiti sve što vam treba za jednu nezaboravnu rođendansku proslavu, od svječica, tanjurića i puhalica do super cool figura od balona!

Možete posjetiti i jednu od njihovih poslovnica u Zagrebu: 

Baloni Pleter – Nova Ves 26

Baloni Pleter – Ozaljska 72

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close