Twister Kids World

Objavljeno: 10.12.2012 | Teme: Igraonice Rođendani Zabava
Twister Kids World

Znate li onaj dan u mjesecu kada Vaše dijete želi cijeli svijet samo za sebe, kada želi provesti nezaboravan dan u društvu svojih najdražih?? Taj dan djetetov je rođendan i ono očekuje da mu roditelji ispune njegov san!

 

Nemate ideje? Prepustite to ekipi iz Twister Kids World-a!! Vi samo trebate odabrati jedan od povoljnih  paketa i dočekati dan u kojem će Vaše dijete biti sretno, zadovoljno i nasmijano!! Biti će to Rođendan iz snova!

Twister Kids World svijet je pustolovine, zabave i igre! To je mjesto gdje obitelj sa djecom može provesti nezaboravan dan!! Raznovrsna ponuda koju Twister nudi velikima i malima i više je nego dovoljna da otplivate u svijet mašte i nezaboravne zabave!

 

Twister Kids World ima još nekoliko posebnosti!!  U Twister Gift Shopu možete pronaći jako puno zanimljivih poklona za Vašeg mališana, a kada odabere poklon, zajedno, skoknite do Twister Game Zone i odigrajte zajedno neke od zanimljivih igara- razni automati sa vrijednim nagradama, trampolin, hockey, billiar, kicker, auto i moto stimulatori i još mnoogoo zanimljivih aparata sa igrom.

 

Twister igraonice možete pronaći na sljedećim lokacijama:

 

Saznajte više informacija na www.twister.hr ili na facebook profilu.

 

 

 

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close