Torte za savršen dječji rođendan – slastičarna Meli

Objavljeno: 25.02.2013 | Teme: kolači Torte
Torte za savršen dječji rođendan – slastičarna Meli

254816_10150211832133007_6735592_n

Naša mala priča

 

26. lipnja 1996. godine mladi bračni par iz Zagreba Tanja i Miljenko Varda otvorili su slastičarnu Meli u Dubovačkoj ulici na Trešnjevci. 

Znanje, marljivost i ljubav prema poslu od početka su bili najbolji recept za uspjeh. Posao se iz godine u godinu povećavao i tako nas je svake godine bilo sve više. 2005 godine nam se priključuje naša kćer Melani i tako postajemo pravi mali obiteljski pogon. 2009 priključuje nam se i zet Ivan, koji se isto tako zaljubio u posao i u njemu odlično snašao.

 

Naš moto je “Mali, ali slatki”.

 

Trudimo se svim našim kupcima izaći u susret i udovoljiti svaku želju i zahtjev. Povjerenje naših kupaca kao i kvaliteta naših proizvoda su nam najvažniji. Svi naši proizvodi izrađeni su ručno i od najkvalitetnijih namirnica.

 

Iza našeg uspjeha stoje naši suradnici koji svojim trudom i radom stvaraju lanac u kojem je svatko u njemu jedna karika, te podjednako važna za uspjeh i funkcioniranje.

 

Naše torte izrađujemo sa puno ljubavi i pažnje. Svaka torta je priča za sebe. Ne volimo raditi po jednoj shemi tako da se Vaša torta može malo razlikovati od prikazane na slici. Svaka torta je za nas izazov i pustolovina u kojoj uživamo iz dana u dan i svaka je djelo trenutne inspiracije.

 

 

Želimo ostati kakvi jesmo,svratite i uvjerite se.

 

 

Detalje pogledajte ovdje: Slastičarna Meli ili na www.meli.com.hr

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close