Tematska proslava

Objavljeno: 25.01.2012 | Teme: Tematska proslava
Tematska proslava

Rođendan je svakom djetetu najvažniji dan u godini. Odlično organizirana i maštovita rođendanska proslava bit će za dijete pravi doživljaj. Prva odluka koju treba donijeti, svakako uz suglasnost malog slavljenika, je gdje će se sama proslava održati. Također, odaberite temu rođendana koja će biti interesantna malom slavljeniku i njegovim prijateljima, a ovisno o njihovoj dobi.

 

Dakle, ako je dijete veliki fun Batmana, onda se potrudite da sve bude u tom stilu: od pozivnica, do ukrasa, tanjurića, salveta, čaši i naravno torte. Tema može biti razna i bazirana na omiljenom filmu, knjizi, crtanim filmovima, sportu kojim se vaše dijete bavi ili hobiju. Teme koje su uvijek popularne: lijepe princeze, dobre vile, veseli gusari, dinosauri, šareni autići, vanzemaljci, nogometne zabave ili čak zabave za male šefove kuhinja. Kad odaberete temu, ona se mora reflektirati u svim dijelovima zabave, od pozivnica, preko dekoracija, igara i torte, pa sve do poklona za goste. Ako rođendan slavite u igraonici, možete ga organizirati i tijekom tjedna. Ako pak rođendan pripremate u vlastitom domu, vikend je vrijeme za slavlje, npr. subota. Odredite točno vrijeme početka i kraja zabave za malce (3 i pol sata više je nego dovoljno). Prijepodnevne zabave idealne su za djecu do 5 godina (obično su u to doba dana svi dobre volje), a što su djeca starija, rođendan može kasnije početi.

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close