STAR WARS PARTY

Objavljeno: 04.10.2012 | Teme: Igre Tematska proslava Torta Torte Zabava
STAR WARS PARTY

Star Wars je toliko popularan širom svijeta i definitivno jedan party zaslužuje  nositi to ime, pogotovo ako je slavljenik obožavatelj Star Wars-a! Napravite mu party koji će mu se siguurno svidjeti i ostati u dubokom sjećanju.

 

POZIVNICE

Budite kreativni i pozivnice izradite sa svojim djetetom ili ako ste u stisci s vremenom, isprintajte glave najpoznatijih likova i na poleđinu slike ispišite tekst kojim Vaše dijete poziva svoje prijatelje na rođendan.

                                                      

DEKORACIJE I KOSTIMI

Što se same dekoracije tiče, stol možete dekorirati tako da nabavite stolnjak Star Warsa, a prostor možete ukrasiti sa šarenim balonima.

 

Neka Vaš mališan dočeka svoje prijatelje na jako zanimljiv način. Nabavite mu masku za licu sa likom lica osobe koja mu se najviše sviđa (Anakin, Yoda,..)  i neka svakog prijatelja malo preplaši kada bude došao i neka mu da do znanja da ga može očekivati party prepun iznenađenja.

 

 

 

IGRE I AKTIVNOSTI

1.) Pripremite kokice i ostale grickalice i zgasite svijetla. Pustite im na televizoru film ili crtić i neka se podsjete svi na Star Wars.

2.) Dijete koje slavi rođendan može biti osoba koja će označavati drugu djecu. Djeca trče i slavljenik mora dodirnuti bilo koje dijete. Kada slavljenik dodirne neko dijete, to dijete se mora zamrznuti,tj. ostati na mjestu. Odlediti ga može osoba koja nije zamrznuta i tako što mu mora proći kroz noge. Ako neko dijete bude označeno tri puta, ono postaje zaleđivačem.

 

TORTA

Finu i jednostavnu tortu koju dodatno možete ukrasiti figuricama likova iz Star Warsa možete pronaći OVDJE .

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close