Smart KIDS HOME party

Objavljeno: 05.04.2013 | Teme: proslava rođendana Rođendani
Smart KIDS HOME party

Smart  KIDS HOME party za pamćenje!

Rođendan Vašeg mališana se bliži, a Vi ste na sto muka? Sjećanje na prošli rođendan još je vrlo  živo: danima ste birali poklon, pekli kolače, pravili sendviče, kitili stan balonima i ukrasnim vrpcama, nakon čega ste se doslovno pretrgli kako biste animirali svog klinca i njegove drage, ali iznimno bučne i nemirne prijatelje. Rezultat nije bio najbolji – poklon je izazvao tek trenutak pažnje, nered koji su vam priredili dok ste ih pokušali obuzdati danima ste čistili, a netko od malih prijatelja, „obzirno“ kako to samo djeca znaju biti, zaključio je da je tulum kod Nike ili Damira bio puno bolji. Ponekad je najbolje jednostavno se opustiti te prepustiti čitavu stvar u ruke stručnjaka.

 

Smart KIDS može se pohvaliti dugogodišnjim iskustvom u organizaciji originalnih, maštovitih i tematski osmišljenih dječjih rođendana, prilagođenih uzrastu i željama slavljenika.

 

Home party paket uključuje:

• veselu dekoraciju Vašeg doma,

• pomoć oko nabavke svih namirnica i pribora prema Vašim uputama,

• stručnog animatora koji će voditi zabavu,

• niz uzbudljivih društvenih igara i natjecanja koja će izmamiti osmijeh mališanima,

• facepainting,

• najmoderniju glazbu,

• disko-kuglu koja će Vaš dnevni boravak preobraziti u pravi plesni podij te

• super SMART KIDS poklon bon za slavljenika!

 

A kako bi uspomene na najbolju zabavu u životu ostale zauvijek sačuvane, dobiti ćete  CD sa slikama s tuluma. Neka zabava počne!

 

 

Smart KIDS član je Smartove grupacije namijenjen djeci i ove godine slavi svoj sedmi rođendan! Ovdje djeluje i Kids akademija, jezična igraonica i tečajevi, razne vrste radionica, poduka za školu, radionice za roditelje i djecu, logoped, te informatička radionica. Ako Vam za neku priliku zatreba mjesta u Vašem domu, Smartov prostor može biti Vaš. Smart kids čini istaknuti stručni tim mladih pedagoga i profesora koji na pristupačan, inovativan i kreativan način pobuđuje kod djece interes, motivaciju i ljubav prema edukaciji. Svaki tečaj i radionica u Smartu sastoji se od više zaokruženih cjelina koje su prilagođene dobnim skupinama, ali i specifičnim zahtjevima i potrebama.

 

Smart KIDS  ekipa neprestano radi na poboljšanju ponude rođendanskih proslava kako bi se osiguralo potpuno zadovoljstvo malih slavljenika i njihovih gostiju. Upravo zbog toga trenutno ima različite  pakete u ponudi, svaki se sastoji od različitih usluga te s cijenama već od 400kn. Na taj način možete proslaviti rođendan u različitom trajanju s manje ili više gostiju, tematike po izboru, uz hranu i piće u organizaciji rođendaonice ili Vas, uz posjete gostiju poput Dobre vile, Barbie, Princeze, Šegrta Hlapića, Klauna, Mađioničara, razne posebno organizirane igre, vrhunski light show i disco, karaoke, torte po posebnoj narudžbi, predstave…

 

Za sve ostale informacije posjetite nas na našoj web stranici ->www.smart-kids.info

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close