Smart Kids-Akademija za animatore

Objavljeno: 18.12.2012 | Teme: Akademija za animatore
Smart Kids-Akademija za animatore

Zamislite posao na kojem se igrate, pjevate, plešete i učite uz dječji smijeh i žamor. Smart KIDS osmislio je Smart KIDS akademiju za obučavanje animatora koja će vam omogućiti ispunjene i vesele radne dane te nenadmašno iskustvo.

 

 

 

 

Edukacija traje 10 sati, a sastoji se od teorijskog i praktičnog dijela. Namijenjena je odgajateljima, stručnim suradnicima, studentima i svima koji žele postati animatori.
Uz stručno vodstvo naučit ćete kako savladati osnove dječje psihologije i pedagogije, prisjetit ćete se igara iz djetinjstva te svoj popis nadopuniti nekim novim igrama.

 

Također ćete naučiti kako organizirati dječji rođendan, radit ćete s darovitom i hiperaktivnom djecom, naučiti kako modelirati ponašanje te motivirati one najmlađe. Smart KIDS akademija omogućit će vam da steknetepotrebnu praksu, a pritom i probudite dijete u sebi.

 

Educirajte se te kroz igru i uz plesne korake zavirite u dječje horizonte.

 

Saznajte više na www.smart-kids.info

Tel: +385 91 3874 356

E-mail: smartkids.igraonica@gmail.com

E-mail: info@smart-kids.info

 

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close