PREDSTAVA EUROPICA !

Objavljeno: 05.11.2013

Cilj predstave je na zabavan način upoznati djecu s njihovom  zajedničkom državom, a po raznim zemljama Europske unije provest će ih grčki bog puta Hermes. On ih upoznaje sa zemljopisnim položajem i običajima pojedinih zemalja, a u svakoj zemlji i s nekim tipičnim stanovnikom.

Djeca će učiti brojati, zahvaliti i pozdraviti na nekom od jezika ili pričati o znamenitostima neke zemlje, a kako bi se naglasile sličnosti i zajedničko kulturno nasljeđe svi likovi zovu se inačicom hrvatskog imena Ivan, pa će predstavom prošetati John, Hans, Giovanni, Johann, Juani, Jean i Janoš.

Po riječima autora, u stvaranju predstave vodile su ih ideje zajedništva, tolerancije i prosperiteta te želja da se djeci ukazuje da su prijateljstvo i otvorenost za novo, vrijednosti kojima treba dati priliku.

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close