Posjetili smo igraonicu Cirkus

Objavljeno: 27.09.2013

Igraonica Cirkus slovi za najveseliju igraonicu u gradu pa smo odlučili provjeriti je li to zaista tako i kako u Cirkusu izgleda proslava rođendana…

 

Dječja igraonica CIRKUS je veličine 200 m2, vrlo interesantan i do detalja uređen i siguran prostor, osmišljen i prilagođen za proslave dječjih rođendana kao i za boravak djece u dnevnoj igraonici. Nalazi se u centru grada u BRANIMIR CENTRU (Branimirova 29). Osim što je igraonica potpuno prilagođena djeci tu se može naći još hrpu zanimljivih igara i događanja koje u odličnoj organizaciji animatorica-odgajateljica djeci ostavljaju fenomenalne dojmove.

 

Kako bismo se uvjerili u sve posjetili smo jedan dječji rođendan. Rođendan je organiziran-vođen kroz razne natjecateljske igre i animacije, nezaboravan disco tulum. Iskusne tete animatori (odgajateljice sa višegodišnjim iskustvom u radu sa djecom) pružile su djeci mnoštvo smijeha, zabave, igara, disco tuluma, pikado, karaoke, air hockey, golova. Nedavno je Cirkus obogatio zabavu novim ALIEN aparatom i još nekim aparatima, čime su djeca ugodno iznenađena.

Posebno bi istaknuli jednu od pogodnosti, a to je da slavite rođendan svog klinca u jednoj od dvorana gdje imate svoj poseban ulaz, svoje animatore, te apsolutno nema mješanja sa drugom djecom koja nisu pozvana na rođendan.

Osim u odličnu atmosferu, uvjerili smo se i u dobru organizaciju dodatnih stvari koje su neizostavne na dobrim rođendanima kao što su pozivnice, poklon majice za slavljenika te torte i pizze za klince.

 

Nakon ročkasa, klinci i roditelji su bili super zadovoljni i sretni, a igraonica Cirkus je definitivno opravdala epitet najveselije igraonice.

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close