Poduke iz svih predmeta za osnovnu i srednju školu

Objavljeno: 30.09.2013

Što smo mlađi, to naš mozak bolje upija i obrađuje nove informacije, lakše usvajamo gradivo i bolje pamtimo. Upravo iz tih razloga školsko je doba izuzetno bitno za naš cjeloživotni razvoj.

 

Ponekad samo pohađanje škole nije dovoljno da dijete postigne odgovarajući uspjeh ili da usvoji sva znanja za koja roditelji smatraju da su mu potrebna. Možda ne razumije formule koje profesorica matematike nije dovoljno dobro razjasnila ili je zainteresirano za učenje više stranih jezika.

 

Upravo zato što razumijemo probleme đaka i roditelja, u školi SMART na zagrebačkim Vrbanima uveli smo posebnu sezonsku akciju za sve vrste poduka za školu. U terminima prema dogovoru, ovdje se uči na zabavan i kreativan način, a cilj je lakše razumijevanje i pamćenje nekog gradiva, organizacija određenog tipa znanja, uočavanje i razlikovanje bitnog od nebitnog. Cijena školskog sata iznosi 99 kn do 17 h, te 123 kn iza 17 h s mogućnošću plaćanja na rate.

 

 

Ako niste u mogućnosti dovoditi dijete redovno u školu SMART, predlažemo vam uslugu SMART-TO-GO koja nudi mogućnost dolaska profesora i Smart metode u vaš dom. Okupite susjede i prijatelje te podijelite trošak nastave jer cijena do tri osobe ostaje nepromijenjena: samo 160 kn (53 kn po osobi) po satu. Sami određujete broj sati, termine, intenzitet i vrstu tečaja.

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close