Paskolino – novootvoreni zabavni centar!

Objavljeno: 28.11.2012 | Teme: Rođendani Zabavni centar
Paskolino – novootvoreni zabavni centar!

Paskolino je novi Zabavni centar otvoren u Zagrebačkom naselju Špansko, špica događanja za vašu djecu, mjesto gdje će se djeca družiti, učiti, zabavljati, natjecati, stvarati….

 

Centar se prostire na 200 m2, a čine ga zabavni soft and play prostor za najmlađe, učionica za one željne znanja i kreativnog stvaranja te sportska dvorana za plesno i sportsko orijentirane!

Pri stvaranju Paskolino Zabavnog Centra, okupljen je tim stručnih, toplih, veselih i kreativnih ljudi koji će vašoj djeci pružiti zabavno i edukativno vrijeme u prostorijama centra.

Osim svakodnevnog sadržaja koji će se održavati u Centru, Paskolino će vas povremeno i iznenaditi pokojom izložbom, koncertom ili vam omogućiti da upoznate svog idola iz svijeta glume, sporta, glazbe….

Paskolino Vam također nudi čuvanje djece po satu, po za to prilagođenom zabavnom i kreativnom programu.

 

Naravno, u Paskolinu možete proslaviti i rođendan! Moći ćete odabrati između 3 vesela slavjenička paketa, a više informacija saznajte na www.paskolino.com.hr

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close