Party za blizance-do 4 god

Objavljeno: 10.01.2013 | Teme: tematske proslave
Party za blizance-do 4 god

Imate doma dva blizanca ili blizankinje? Silno bi htjeli proslaviti rođendan na zanimljiv i nezaboravan način? Pripremite im Party za blizance!

 

Datum,vrijeme i mjesto slavlja

Vikend  je vrijeme za slavlje. Odredite točno vrijeme početka i kraja zabave za mališane (3 su sata dovoljno). Prijepodnevne zabave idealne su za djecu do 4 godine (obično su u to doba dana svi dobre volje), a što su djeca starija, rođendan može kasnije početi.Ovisno o godišnjem dobu morate se odlučiti za mjesto slavlja,kako djecu do 4 godine sve zanima i jako su aktivna pripazite da nema opasnosti od težih ozljeda(naravno da ne možete utjecati ako se nešto slučajno dogodi).Ako slavite u stanu osigurajte djeci prostor u kojem će se igrati.

 

Pozivnice

Pošaljite pozivnice dovoljno rano kako bi znali broj malih i velikih gostiju.Nema ničeg ljepšeg od ručno izrađenih pozivnica koje su djeca izradila sama uz pomoć svojih roditelja.Vjerujemo da će svaka pozivnica biti orginalana.

Ako imate dvije curice pozivnice neka budu roze,a ako imate dva dečka neka budu plave,a ako imate curicu i dečka boja neka bude neutralna poput žute ili zelene(ili čak neka pola papira bude rozo a pola plavo).

*Od tvđeg kolaž papira će Vam biti najlakše izrađivati,upotrebite maštu i sigurno će ispasti dobro.Ovisno o tome dali djeca gledaju crtiće možete isprintati njihove najdraže likove i zalijepiti ih na pozivnice.

Ako Vam se neda ručno izrađivati pozivnice onda možete ih napraviti kompjuterski ili kupiti.Na pozivnicama neka budu navedene potrebne informacije.

 

Dekoracije

Hehehe…tema je sasvim jasna…ovisno o spolu vaših mališana dekoracije neka budu u prigodnoj boji.Ukrasite ulaz svog doma balonima, papirnatim lančićima i vijencima kako bi gosti odmah znali da su na pravom mjestu.

Raznorazne dekoracije danas možete pronaći u svakom supermarketu, trgovini igračkama.

Tamo možete pronaći i ostale potrepštine za zabavu koje će biti u skladu s temom rođendanske zabave (papirnate stolnjake, tanjure i čaše, pribor za jelo, salvete, slamke, svjećice, puhalice i kape za goste).

 

Igre i zabava

Ovisno o tome koliko djeca imaju godina,i ovisno o trajanju rođendanske proslave možete ubaciti težinu igara.Djeca u ovim godina puno uče pa neka igre budu poučne i jednostavne.

*Ako slavite u stanu stavite im plahtu na pod da bi se mogli igrati,donesite im razne igračke.

*Posjednite djecu u krug i počnite pjevati raznorazne abecedne pjesme. Na taj način će djeca i učiti kroz igru.

*U ovim godinama djeca jako vole crtati,dajte im papira i bojice i oni će uživati.Možete im zadati neke predmete da crtaju.Dajte im i na raspolaganju bojanke.

*Pustite neku laganu dječju muziku koja može svirati u pozadini.

 

Torta

Tortu možete napraviti sami ili naručiti.Možete naručiti torte u obliku likove iz crtića do razno raznih oblika i smješnih natpisa.Može biti jedna ili dvije torta za svakog,ali neka isto bude u Twins stilu(prijedlozi su dolje u slikama galerije)

Uz malo truda i volje možete napraviti sljedeću tortu.

Izdvajamo za izgled torte ->  Mickey Mouse torta

 

Jelo i piće

Za roditelje pripremite neki manji Švedski stol sa narescima i prilozima.Ionako pored svojih mališana nećete imati vremena puno jest.

 

Ako se želite malo našaliti možete ima nabaviti majice sa natpisima COPY-PASTE..

 

Nemojte zaboraviti sve to poslikati i dobro se zabaviti.

 

 

 

 

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close