Nova sportska sezona u Educareni

Objavljeno: 05.09.2013

Dragi roditelji, započeli smo s novom sportskom sezonom u Educareni. Naši maleni sportaši vrijedno plivaju i vježbaju! S onim najmlađima (do 3 godine) u programu sudjeluju, vesele se, istražuju i vježbaju i njihovi roditelji, a malo veći sportaši (od 3 do 12 godina) uz pomoć svojih omiljenih trenera uče i usvajaju nova motorička znanja!

Za sve one koji nam se još nisu pridružili:

upise u Educarena programe možete izvršiti telefonski na broj 099 466 999, 091 646 9999 ili osobno u Educarena centru u radno vrijeme info pulta (9.30-12.30, 15.30-19.30h) tokom cijele godine!

 

Dobro nam došli!

 

 

U novoj sezoni smo Vam pripremili i novi program kondicijske pripreme za djecu od 7 do 12 godina. Informacije o programu možete saznati na stranici:

http://www.educarena.com/programi/kondicijska-priprema.aspx

Polovinom rujna Educarena centar otvara vrtić za djecu od 2,5 do 6 godina. Informacije o upisima možete saznati na stranici:

http://www.educarena.com/djecji-vrtic.aspx

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close