Ljetni znanstveni kampovi

Objavljeno: 30.05.2014 | Teme: djeca kampovi Učenje Zabava
Ljetni znanstveni kampovi

Guba studio, u suradnji sa Fora radionicama, poziva sve male znanstvenike da se pridruže ludo zabavnim i edukativnim LJETNIM ZNANSTVENIM KAMPOVIMA.

 

Kampove smo tematski smo podijelili u dva dijela. Prvi će se baviti letom, letenjem, letačima i znanstvenim čudima leta (1.,3.,5. tjedan kampa).

Kako lete kukci, kako ptice, a kako leptiri i koje prirodne sile omogućavaju čovjeku da poleti saznat ćemo kroz pomno promatranje, pokuse, izrade modela i maketa letjelica i gostovanje entuzijasta letećih objekata.

 

Lansirat ćemo rakete, podignuti balone na topli zrak, upoznati helikoptere i sve one zakone koji se zovu po slavnim znanstvenim stričekima iz nekih davnih vremena. Mjerit ćemo i bilježiti parametre, dobro jesti, puno se smijati i igrati u čarobnoj prirodi zaprešićkoj kraja.

 

U drugom kampu (2., 4., 6. tjedan kampa) bavimo se opsežnim znanstveno-istraživačkim radom na pitanjima svijeta oko nas. O vodi i toplini, o silama prirode, kutevima pod kojima Sunce grije zemlju, o pigmentima, o tome kako sagraditi nastambu, koristeći uvide fizikalne znanosti i još puno toga učit ćemo kroz zabavne pokuse, iskustveni rad i puno lijepog druženja, razgovora i vesele znanstvene igre.

 

Družiti ćemo se odmah po završetku škole, od 16. lipnja pa sve do 11. srpnja – kroz četiri tjedna.

Prva dva tjedna smo u predivnom dvorcu Lužnica, a nakon toga dva tjedna u zaprešićkim Novim Dvorima.

Krajem ljeta, zadnja dva tjedna prije početka nove školske godine, ponovo se družimo u Lužnici.

 

Cijena za pet dana kampa iznosi 1200 kn. Za više informacija i prijave zovite 098 980 6000 ili pošaljite mail na: info@guba-studio.net

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close