LEGO igraonica Kockica

Objavljeno: 02.02.2013 | Teme: Igraonice Igre Tematska proslava Zabava
LEGO igraonica Kockica

U gradu je početkom studenog 2012 otvorena posebna igraonica specijalizirana za LEGO koja krije mnoštvo sadržaja za sve one koji se smatraju pravim lego fanovima i za one koji će to tek postati. Čarobno carstvo lego kockica krije se na Kvatriću, točnije u Rusanovoj 8.
Ideja je postojala već duže vrijeme, pomno se birao prostor, a u tajnosti uređivao punih mjesec dana.

 

Igraonica pod simboličnim nazivom KOCKICA nudi sadržaje poput organizacije rođendana, radionica, igraonica te ono što će zasigurno plijeniti pažnju;  lego kampova za vrijeme školskih praznika.

 

Voditelji i začetnici igraonice su osobe koje iza sebe imaju mnogo odrađenih lego evenata što po Hrvatskoj, tako i izvan zemlje . Oni su članovi lego kluba, ambasadori LEGO-a za Hrvatsku te aktivno sudjeluju u svim aktivnostima koje Klub ima. Upoznati su s lego tematikom u svim segmentima rada i svoj posao odrađuju s puno ljubavi.

 

Vrijedi napomenuti kako je kroz dane otvorenih vrata prije samo mjesec i pol dana kroz igraonicu procirkuliralo više od 400 mališana, te ukupno toliko i roditelja,kojima je bio dopušten boravak uz dijete kako bi se više upoznali sa prostorom, voditeljima, programima te animatorima koji će ondje dežurati i raditi u budućim aktivnostima igraonice. Dani otvorenih vrata trajali su po 3 sata,dok je posljednji bio najviše posjećen. Interes je velik, stoga je za svaki dolazak u igraonicu potrebna rezervacija mjesta najkasnije dan prije.

 

Facebook profil od igraonice Kockica možete pogledati OVDJE .

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close