Kuglanje party

Objavljeno: 18.10.2012 | Teme: Igre Tematska proslava Torta Torte
Kuglanje party

Planirate organizirati party u nekom bowling centru? Želite djeci prikazati kako izgleda svijet kuglanja? Sigurni smo da će se zabaviti i to zajedno sa našim prijedlozima!

 

POZIVNICE

Pozivnice napravite tako da isprintate ili kupite negdje oblik, tj. sliku kugle. Na poleđinu ispišite ili isprintajte tekst kojim pozivate djecu da se pridruže rođendanu Vašeg mališana.

 

DEKORACIJA I KOSTIMI

Što se same dekoracije tiče, nabavite lijepe čaše i ostali pribor. Neka bude u veselim bojama. A što se tiče kostima, ne treba pretjerivati; dovoljno je da prostor u kojem slavite ukrasite balonima i ostalim rođendanskim dekorima, a slavljenik neka stavi slavljeničku kapicu na glavu i neka se vidi da je on “Glavni”.

 

 

IGRE I AKTIVNOSTI

1.)Ukoliko rođendan slavite doma, organizirajte bowling utakmicu, ali ne sa pravim kuglama, već sa malim loptama za bočanje.

2.)Za predah, nakon veselog bowling natjecanja, odigrajte igru riječi.  Ova igra zahtijeva brzo razmišljanje i brzinu. Možete koristiti različita područja riječi te time biti još kreativniji. Primjer-ljudi,gradovi,glumci,predmeti za koje djeca znaju. Prva osoba kaže neki poznati grad.pr.Pariz,a druga osoba mora reći neki grad koje počinje sa zadnjim slovom prethodnog grada,npr. Zadar.  Treća osoba mora reći grad koje počinje slovom R….i tako u krug. Dok se djeca ne uhodaju, možete igrati na način da svako ima pravo tri puta pogriješiti. Poticat ćete djecu da razmišljaju i tako ih naučiti novim informacijama,ili ispravljati pogrešne.  U svakom slučaju,djeca će nešto novo naučiti.

 

 

TORTA

Jako finu i interesatnu tortu možete pogledati OVDJE. Idealna je za ovaj party, kako okusom, tako i izgledom.

 

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close