Klub Jump- Proljetni rođendanski party

Objavljeno: 14.12.2012 | Teme: Igre Tematska proslava Zabava
Klub Jump- Proljetni rođendanski party

Evo još jedne prave JUMP-erske ideje za kreativne mame!   Proljetni rođendanski party po zimi,  a može i u proljeće, naravno!

 

POZIVNICE

 

Tema našeg proljetnog rođendana bile su WINKS-ice. Isprintali smo onoliko slika sa WINKS-icama koliko nam je bilo potrebno pozivnica. Isprintane papire smo izrezali u obliku leptira.  Isto toliko leptira (većeg formata i nepravilnijeg oblika) smo izrezali iz kolaž papira.

 

 

 

 

 

Na donji kolaž papir smo zaljepili slamčicu i onda smo naljepili leptira sa željenom slikom. Na kolaž papir upisujete podatke o rođendanu.

 

 

Da bi svi bili u elementu proljeća i WINKS-ica  odlučili smo napraviti i krila za sve sudionike rođendana. Format A2 papira presavili smo na pola, iscrtali olovkom oblik leptira i izrezali. Kako ne bismo svakog leptira posebno crtali, prvi leptir nam je bila šablona i po njemu smo rezali sve ostale leptire. 

 

 

 

 

 

S gornje i donje strane izbušili smo sveukupno 4 rupice kako bismo mogli provući vezice.

 

 

 

 

Od ostatka papira izrežite razne oblike; najlakše je izrezati srca. Pronađite ostatke prelica, bojica, mašnica,…ili kupite perje, pom pom kuglice,.. Djeca, pogotovo curice, uživati će u ukrašavanju svojih krila.

 

To će biti rođendan o kojem će se punooo pričati!!

 

Voli Vas vaš KLUB  JUMP, www.klub-jump.hr .

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close