Hrskavi mix

Objavljeno: 21.11.2012 | Teme: Hrana Recept
Hrskavi mix

Kako biste vratili energiju Vašim klincima nakon što su umorni došli iz škole, a čeka ih učenje i zadaća, pripremite im ovaj jednostavni, ali vitaminima i energijom bogat obrok.

 

SASTOJCI:

*1 šalica kukuruznih pahuljica

*175 ml zobenih pahuljica

*125 ml badema, grubo sjeckanih

*125 ml grožđica

*125 ml lješnjaka, grubo sjeckanih

*50 g M&M bombona

*mlijeko (po potrebi)

 

*Ukoliko je dijete alergično na neke od sastojaka,promijenite ih. Npr. ako je alergično na bademe, možete koristiti orahe ili neko sušeno voće, banane, marelice i slično.

 

PRIPREMA:

1.) Bademe i lješnjake grubo isjeckajte. Ako Vam se neda sjeckati jedan po jedan badem ili lješnjak, predlažemo Vam da bademe i lješnjake stavite u vrećicu za zamrzavanje i oklagijom prelazite preko njih.

2.) Sve sastojke pomiješajte u jednu zdjelu te odvojite onu količinu za koju mislite da je dovoljna Vašem djetetu i njegovim potrebama.

3.) Sastojke prelijte mlijekom ukoliko Vaše dijete želi, a ako ne želi, neka sa žličicom jede ovaj hranjivi obrok dok gleda televizor u pauzi između učenja.

 

 

Dobar tek!!

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close