Hello kitty rođendanski party by Klub Jump

Objavljeno: 21.11.2012 | Teme: Igre Tematska proslava Uradi sam
Hello kitty rođendanski party by Klub Jump

Vašoj curici se bliži rođendan, a inače voli Hello kitty stvarčice? Organizirajte joj Hello kitty rođendanski party! Biti će oduševljena i proslava ročkasa će joj dugo, dugoo ostati u pamćenju!

 

Slike za opis izrade tanjura su niže u galeriji slika

 

Nabavite bijele papirnate tanjure.Na sredini tanjura nacrtajte Hello kitty uzorak (možete ga pronaći na internetu) i izrežite.Crnim markerom podebljajte rubove i brkove.Eto ga! Sigurni smo da nije bilo teško!

 

Sa skoro gotovom Hello kitty kapicom možete igrati sljedeće igre:

 

Dekorirajte svoju Hello kitty kapicu- za to Vam je potrebno ljepilo, raznobojni uzorci mašna, izrezane oči i izrezani nosići.

 

Kada se ekipica koja je došla na proslavu rođendana okupila, posjednite ih i podijelite im materijale za dekoraciju.

 

Kapice možemo koristiti za još jednu igru- Ples sa Hello kitty!

 

U krug poredajte kapice, ali pritom vodite računa da uvijek bude jedna kapica manje. Znači, ako je 10 igrača, u krugu mora biti 9 kapica.

 

Pušta se vesela muzika. Djeca plešu, skaču oko kapica i u trenutku kada se muzika ugasi, djeca moraju uzeti po jednu kapicu i staviti ju na glavu. Ono djete koje nije uspjelo uhvatiti svoju kapicu ispada iz igre. Kad jedno dijete ispadne,  ispada i jedna kapica. Znači ako je od 10 djece ispalo jedno, u krugu mora biti 8 kapica.

 

Hello kitty kapice koristimo da bi ih i nosili na glavi, ali zanimljivo je da jedna stvar može biti iskorištena za nekoliko različitih i veselih igara!

 

Klincima možete dati i da nacrtaju lik Hello Kitty. Upute možete pregledati i isprintati ovdje : Kako nacrtati Hello Kitty

 

Recept za tortu->Hello Kitty rođendansku tortu

 

Više informacija potražite na www.klub-jump.hr .

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close