Gusarska zabava

Objavljeno: 26.08.2012 | Teme: Zabava
Gusarska zabava

Gusarska zabavu ćete vjerovatno organizirati jednom u životu ali to će biti zabava koju će vaš mali gusar pamtiti! Ovdje ćete pronaći sve ideje za gusarsku zabavu, od pozivnica do dekoracija igara i torte.

Sve za rekvizite za gusarsku zabavu pronađite u trgovini “Boom” -> www.boom.hr

 

POZIVNICE

 

Pozivnice za gusarsku zabavu možete napraviti na nekoliko prikladnih načina. Možete napraviti pozivnicu na mapi za blago, ili piratskoj zastavi! Ili možete pak izraditi male kutijice sa blagom u kojima će biti pozi. U svakom slučaju, koristite font i ukrase koji priliče gusarima i ne zaboravite pritom navesti ključne informacije: datum, mjesto i vrijeme gusarske zbava.

 

DEKORACIJE I KOSTIMI

 

Dekoracije će biti jako bitne za vašu zabavu! Ukoliko se nalazite u Splitu, svakako preporučamo da navratite u Trgovinu Boom, tamo ćete pronaći sve potrebne rekvizite za dobru gusarsku zabavu! Ako nema slične trgovine u Vašoj bizini, ne brinite, sve možete napraviti bez velikog troška i sa malo truda i vremena. Uredite okoliš starim drvenim znakovima sa gusarskim natpisima, napušite balone, pripremite gusarske kape i poveze za oči, izradite gusarske zastave. Ukoliko želite zaista dočarati gusarski ambient možete od kartona napraviti mali gusarski brod!  Svakako se držite crne boje , kosturskih glava i kostiju, a možete ubaciti i pokoju sliku papigice ili napraviti kuke od kartona.

 

Gusarske kostime također možete izraditi sami, samo vam treba nekoliko starih platnenih vreća, pokoja plahta koju više ne trebate, karton i puno volje. 

 

 

IGRE I AKTIVNOSTI

 

1) Lov na blago: Sakrijte mape sa tragovima po kući, možete ih staviti u kuverte. Razdijelite goste u dvije ekipe i svakoj dajte kuvertu sa prvom mapom. Ona ekipa koja uspije pronaći “blago” dobiva nagradu.

2) Postavi zastavu: Napravite piratsku zastavu i odredite mjesto koje će služiti kao “piratski brod”. Razdijelite klince u parove, jedan od para ima povez na očima i zastavu, a drugi ga navodi do mjesta gdje bez gledanja treba postaviti zastavu. Nagradite najspretniji par.

3) Hodanje po daski: Odvojite jedan stari stolnjak i nabavite pjenu za brijanje. Rasprostrite stolnjak na podu i povucite dvije crte u razmaku od pola metra. Klinci moraju s povezom na očima prehodati “dasku” bez da diraju rubove (pjena za brijanje). 

 

TORTA

 

Za ovu zabavu možete iskoristiti izvrsnu piratsku tortu koju možete pronaći OVDJE!

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close