Global Lingua rođendani

Objavljeno: 28.07.2014 | Teme: proslava rođendan Zabava
Global Lingua rođendani

Godine 2012. otvorena je, kao odgovor na brojne upite zadovoljnih roditelja i djece, Global Kids rođendaonicu i od tada uspješno organiziramo i uljepšavamo taj poseban dan velikom broju naših malih korisnika.

 

Uz školu u Zaprešiću od lipnja 2014. godine imamo i rođendaonicu sa velikim dvorištem i brojnim sadržajima u Drenju Brdovečkom, 7 km od Zaprešića.

Rođendani su veseli, zabavni, edukativni i cilj je da želje slavljenika budu u prvom planu i da rođendan budeludoo zabavan i nezaboravan.

 

Osim proslave rođendana, organiziramo i kreativne radionice za djecu i roditelje. Neke od njih su izrada sapunčića, izrada nakita od starih majica, žice, kreativne božićne i uskršnje radionice, Easter Egg Hunt u našem dvorištu u Drenju, osmišljene kao kvalitetno provedeno vrijeme u druženju roditelja i djece.

 

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close