Educarena centar za djecu

Objavljeno: 25.08.2014
Educarena centar za djecu

Educarena je centar specijaliziran za razvoj i provođenje sportskih programa za djecu od dojenačke do školske dobi. Prostor je opremljen vrhunskom dječjom sportskom opremom te posebno građenim bazenom za rano savladavanje plivačkih vještina uz najviše sigurnosne i higijenske standarde. Program se provodi u grupama do 8 djece uz stručno vodstvo kineziologa i odgajatelja!

 

Programi

 

Dječji vrtić Maleni talenti – grupe od 8 do 14 djece pod vodstvom 1-2 voditelja!

 

 • Program ranog učenja engleskog jezika
 • Razvojno poticajni program
 • Mala sportska akademija
 • Posjeti kazalištu, knjižnici, gradu, sportskim klubovima, izleti u prirodu
 • Ritmika / Škola skijanja / Škola klizanja / Škola rolanja

 

Mala sportska akademija 0123 – za djecu od 4 mjeseca do 3 godine

 

Kroz 6 stupnjeva programa u dvorani i bazenu bebe i djeca od 4 mjeseca do 3 godine veselo i u zajedničkom društvu savladavaju svoje prve korake i upoznaju raznoliki svijet koji ih okružuje! Od najranije dobi potičemo dojenčad i djecu na inicijativu, istraživanje i samostalnost!

 

Stupanj/Dob: 1. i 2. stupanj – 4 mj. – 1 godina – 36 sati (2x tjedno bazen)

Stupanj/Dob: 3.-6. stupanj- 1 – 3 god. – 36 sati (1x tjedno dvorana, 1x tjedno bazen ili 2x tjedno dvorana

 

U dvorani: potičemo i podržavamo razvoj osnovnih oblika kretanja vježbajući na poligonu prepreka + potičemo razvoj fine motorike, pažnje, pamćenja i kreativnog mišljenja istražujući u likovnom, glazbenom, kognitivnom i centru fine motorike !

U bazenu: plivamo u Fredovim obručima, ronimo već od 4 mjeseca, plutamo i skačemo i potičemo dijete na maksimalnu prilagodbu na vodeni medij!

 

Mala sportska akademija 456 – za djecu od 3 do 6 godina

 

Trajanje: 45 sati (18 dvorana, 18 bazen, 9 sportski susreti – 3x tjedno)

6 stupnjeva jedinstvenog plivačko-sportsko-edukativnog programa koji prati razvoj djeteta od prvih jednostavnih kretanja do složenih, pravilnih, koordiniranih i preciznih struktura gibanja u dvorani i na bazenu!

Plivamo kraul, prsno i leđno, ronimo, skačemo na glavu, vježbamo na gimnastičkim spravama, igramo košarku, nogomet, hokej, tenis, treniramo atletiku i još puuuno toga!

Prepoznajemo i potičemo individualne sposobnosti svakog malog sportaša te preporučamo sportsko
usmjeravanje sukladno prepoznatim osobinama.

 

Velika sportska akademija – za djecu od 6 do 8 godina

 

Trajanje: 45 sati (2x tjedno dvorana i 1x tjedno bazen)

Kroz cijelu godinu intenzivno vježbamo u dvorani i bazenu!

Potičemo razvoj bazične motorike – brzine, agilnosti, koordinacije, ravnoteže, izdržljivosti i usavršavamo tehnike različitih individualnih i timskih sportova. Višestranom motoričkom pripremom u toj dobi postavljamo temelje za zdrav i kvalitetan razvoj te pripremamo djecu za ozbiljne sportske izazove i sportsku specijalizaciju.

 

Super sportaši: kondicijska priprema – za djecu od 7 do 12 godina

 

Trajanje: 36 sati (2x tjedno dvorana)

Kondicijska priprema je skup planiranih i programiranih treninga namijenjenih razvoju motoričkih sposobnosti – brzina, koordinacija, agilnost, ravnoteža, snaga, preciznost i motoričkih dostignuća na bazičnoj i specijalizirajućoj razini.

Program je namijenjen djeci koja se već bave određenim sportom ili su u procesu biranja sportske aktivnosti.

 

Škola plivanja – za djecu od 4 do 7 godina

 

Trajanje: 36 ili 45 sati (2 ili 3x tjedno bazen)

Škola plivanja je program namijenjen neplivačima za savladavanje osnovnih plivačkih vještina uključujući samostalno održavanje na vodi, ronjenje i plutanja te program namijenjen plivačima početnicima za savladavanje i usavršavanje plivačkih tehnika kraul, prsno i leđno te skokova na noge i na glavu

 • Mala škola plivanja
 • Velika škola plivanja
 • Napredna škola plivanja

 

Organizacija veselih dječjih rođendana i proslava na bazenu i u party centru!

 

Pružite svojim malim i velikim slavljenicima nezaboravnu proslavu najvažnijeg dana u godini! U Educareni ih očekuju izvrsni programi pod vodstvom sjajnih animatora.Slavljenik može odabrati između nekoliko vrsta veselih party programa (rođendani na bazenu, rođendani u party centru), a svima im je zajedničko:

 • Proslava traje 3 sata (2 sata za djecu do 3 godine)
 • Program vode 2-4 animatora (ovisno o vrsti proslave i broju djece)
 • Siguran i izvrsno opremljen prostor i mnogo zabavne opreme za igru
 • Cjelovita organizacija proslave uključuje izradu pozivnica, narudžbu torte, hrane (pizze i grickalica za veće, a keksića i voća za manje slavljenike), pića, fotografiranje te izradu cd-a s fotografijama

 

 

Kontakt:

Educarena sportski centar za djecu
Centar Kaptol, razina I, Nova Ves 11, 10 000 Zagreb
Info telefoni: 01 486 0836(Dječji vrtić Maleni talenti); 01 466 9999 (sportski programi); 01 486 0837 (dječji rođendani)

Kontakt e-mail/web: info@educarena.com, malenitalenti@educarena.com, www.educarena.com
www.dv-malenitalenti.com

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close