Dječji edukativni centar Stay&Play

Objavljeno: 10.09.2013

Kroz niz radionica i aktivnim bavljenjem vašom djecom Stay&Play igraonica osigurati će im vrhunsku edukativnu zabavu koja će im pomoći da nauče puno toga bitno za odrastanje.
Stay&Play će se potruditi da vrijeme koje Vaše dijete provede kod u igraonici nije iskorišteno samo na zabavan nego i edukativan način.

Stay&Play igraonica jedna je od prvih koja je tu i za najmlađe – osigurana je zabava i edukativne igre od najmanjih nožica, za bebe do godinu dana

 
Sigurno ste se našli u situaciji da biste voljeli izaći nekamo iz stana, družiti se sa drugim roditeljima ali ne želite da vam dijete bude cijelo vrijeme u kolicima. Stay&Play ima rješenje!

 

COFFEE&PLAY

 

Program Coffee&Play osmišljen je baš za vas, u ugodnoj atmosferi družite se sa drugim roditeljima dok vaša djeca istražuju prostor koji je prilagođeno baš njima. Kako bi vaš boravak bio što ugodnji možete se opustiti uz kavu, čajeve, raznw časopise i naravno dobro društvo i opuštanje!

 

U ponudi su također Stay&Play radionice za djecu od 1g-6g. Ostavite s povjerenjem vaše dijete, a stručno osoblje osigurati će um zabavu i potaknuti njihovu kreativnost i maštu kroz kreativne radionice tijekom cijelog dana!

U Stay&Play igraonici naravno možete i organizirati rođendansku proslavu!

 

 

stay_play8

Kako izgleda party u Stay&Play-u?

 

  • razne igre kao što su bijeli zub,pogodi tko sam,osvajanje dvorca,plesne igre,natjecanja
  • kratki igrokazi primjenjeni dobi
  • izrada albuma sa crtežima za slavljenika
  • facepainting
  • sve to i još puno više u dogovoru sa slavljenikom

 

Stay&Play igranicu možete pronaći na adresi Slavenskog 1, Zagreb a više informacija saznajte ovdje: www.stay-play.org

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close