Čarobna šuma – dramska igraonica

Objavljeno: 11.02.2014 | Teme: Igraonice Igre predstave
Čarobna šuma – dramska igraonica

IMG_0037Dramska igraonica je mjesto gdje Vašim glumcima i glumicama, prinčevima i princezama, superjunacima i omiljenim likovima iz svijeta mašte pomažemo ispričati njihove priče i oživjeti uzbudljive pustolovine.

 

 

Dramska igraonica je osmišljena tako da kroz kreativne i zabavne igre u skupini uz upoznavanje s osnovama scenskih vještina i kvalitetnim sadržajima za djecu potiče razvoj komunikacijskih i motoričkih vještina kao i individualnog djetetovog talenta.

 

 

Igrat ćemo se kazališta, izrađivati lutke i dijelove kostima, plesati, pjevati, pripovijedati i glumiti.
Kroz razne aktivnosti želimo približiti djeci kvalitetnu književnost i kazalište za djecu te poticati razvoj individualnih nadarenosti, ali i produbljivati osjećaj zajedništva i suradnju djece u skupini kroz postavljanje kratkih igrokaza prilagođenih dobi.

 

 

Kroz razvoj kreativnosti želimo ponuditi djetetu nove mogućnosti izražavanja doživljaja i emocija te kroz igru i kreativne aktivnosti usvajati nove vještine i upoznavati nove sadržaje.

 

Više informacija saznajte na www.carobna-suma.hr ili OVDJE.

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close