Bob Graditelj party

Objavljeno: 02.04.2013 | Teme: Dekoracija Igre Tematska proslava Torta
Bob Graditelj party

Ovo ime ste sigurno čuli od svog mališana. Crtić je jako poznat. Odlučili smo za Vašeg mališana podijeliti nekoliko prijedloga za ovu odličnu tematsku proslavu sa mnoštvo zabave i igara.

 

bobthebuilder_3

POZIVNICE

Pozivnice stvarno mogu biti različite. Isprintajte zaštitnu kacigu žute boje, glavu od Bob Graditelja i alat,a na poleđinu ispišite tekst kojim pozivate  prijatelje Vašeg djeteta na tematski party.

 

DEKORACIJA I KOSTIMI

Prostor dekorirajte sa puno žutih balona. Stol dekorirajte jednostavno, bez prenapadnih boja, a na stol možete staviti dva, tri alata, odvijač, metar,…

Slavljenika odjenite u staru odjeću, po mogućnosti traper hlače koje su na koljenima podrapane te mu kao poklon kupite dječji set alata koji može okačiti oko struka, ali i kacigu koju može staviti na glavu.

 

MJESTO PROSLAVE

Naravno, ova proslava može biti otvorenog i zatvorenog tipa. Ako imate dvorište moći ćete lakše organizirati, a ako živite u stanu ili Vas godišnje doba i vremenska prognoza  spriječava u tome onda ga prilagodite proslavi zatvorenog tipa. Nemojte dati da Vas to smeta.

 

 

IGRE I AKTIVNOSTI

 

Memory sa karticama alata

Izradite kartice od materijala koji vi poželite(karton,kolaž papir ili običan tvrđi papir).Ova igra je drugačija od klasičnog memorija jer umjesto riječi imate slike.Možete još igrati tako da na jednu karticu napišete riječ a na drugu tu riječ nacrtate.Bit će malo teže za pamtiti ali pritom i veći izazov.Neka na karticama budu nacrtani alati,odvijač, metar,cigla  i sl.

 

Ajmo izgraditi grad!

Prikupite što više plastičnih igračaka: plastični građevinski blokovi, konstrukcijski setovi, plastična drva za rezanje i sl. Pitajte ostale roditelje ako mogu donijeti slične stvari, neka bude što više. I ohrabrite male građevinare da naprave grad na velikoj kartonskoj plohi.

 

Bob popravlja potrgano

Prikupite što više plastičnog alata. Možete kupiti povoljne setove u Offertissimi. Dajte Vašem mališanu neku staru potrganu stvar i neka zajedno sa svojim prijateljima to popravi.

 

O,ne!! Bob je opet izgubio mobitel

Možete sakriti mobitel na neko zanimljivo mjesto u stanu, ili još bolje ako je party otvorenog tipa sakrijte ga u grmlje. Znak za početak igre će biti uzvik: “O,neee!! Bob je opet izgubio mobitel. Molimo Vas ostale građevinare da mu ga pomognete potražite.”  Možete malo stišati mobitel i ponekad na kratko pustiti da odzvoni. Bit će im veći izazov. Odigrajte igru onoliko puta koliko će im biti zanimljivo.

 

A je to!

Ako će im se u predahu između igra i jela gledati televizija, radije im pustite stare verzije legendarnog crtića “A je to!”  i neka se nasmiju do suza.

 

 

TORTA

Ideja je puno,možete naručiti ili pokušati napraviti sami. Možete čak i muffine napraviti u originalnoj verziji. Prijedlozi su u galeriji slika.

 

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close