Baseball party

Objavljeno: 19.10.2012 | Teme: Igre Tematska proslava Torta Torte Zabava
Baseball party

Vaš mališan se bavi bejzbolom? Obožava biti na zraku i dobro izudarat lopticu svaki put? Pripremite mu Baseball party i neka poduči svoje  prijatelje malo o tom sportu.

 

POZIVNICE

Pronađite na internetu sliku od bejzbol lopte i isprintajte ju. Na poleđinu slike ispišite tekst (kompjuterski ili ručno) kojim ćete dati do znanja da onoga koji dođe na party očekuje nezaboravna večer.

 

DEKORACIJA I KOSTIMI

Ako ćete zabavu raditi na otvorenom (terasa, zelena površina, park, livada,..) dekoracija neka bude jednostavna- balone raznih oblika i veličina povežite vrpcom i objesite za granu drveta, ljuljačku, itd.

Slavljenik neka obuče opremu za trening, barem majicu sa nazivom najdražeg baseball kluba.

 

IGRE I AKTIVNOSTI

1.) Organizirajte pravu baseball utakmicu. Vi (roditelj,organizator,..)budite sudac mališanima.Igra neka bude vesela, žestoka i zabavna.Pobjednici neka dobiju simboličnu nagradu.

2.) Još jedna od igara koju vrlo rado preporučamo je svima dobro znani-Lanac probijanac.Podijelite sudionike u 2 tima/grupe.Poželjno je 6-10 članova po grupi. Svaki član iz grupe se treba primiti za ruke i stati jedan kraj drugog.Timovi neka stoje jedni nasuprot drugog i kada se kaže: “kreni!”,jedan od članova tima krene prema drugom timu i mora razbiti lanac.Ako odabrano dijete ne „probije“ lanac, bira se drugo.Ako je lanac probijen, ima pravo započeti formirati svoj lanac i odabrati jedno dijete.

 

TORTA

Na utakmicama je uvijek glasno, ljudi navijaju, deru se, žele doći do izražaja. U svrhu toga, kako bi naglasili da je slavljenik najglasniji, pripremite mu MEGAFON…jednostavna, fina i sočna torta.

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close