Abecedni rođendanski party

Objavljeno: 01.10.2012 | Teme: Tematska proslava Torta Torte
Abecedni rođendanski party

Vaši klinci pokušavaju naučiti abecedu? Ovaj party je idealan da  ju nauče, ali i da se provesele te provedu nezaboravne trenutke uz svoje prijatelje!

 

POZIVNICE

Pozivnice neka budu što jednostavnije. Neka na kolaž papiru raznih boja  Vaš mališan svojim rukopisom, naravno uz Vašu pomoć ako ne zna sam, ispiše poruku kojom poziva svoje prijatelje na rođendansku zabavu! Nakon što je napisao određen broj poruka, sa  škarama neka izreže raznolike oblike( krug, pravokutnih, romb,…) i stavi ih u običnu malu kuverticu.

 

 

 

 

 

DEKORACIJA

Dekoracija neka bude šarena i zabavna. Uzmite kolaž papir, raznih boja i markerima na svakom posebno ispišite slova abecede. Nakon što se ih ispisali, zalijepite ih selotejpom na zid ili na površinu koju ste namijenili ukrašavanju. Drugi način na koji možete ispisane papire objesiti je slijedeći: probušite iglom rupicu na vrhu lista te kroz nju provucite konac. To je još jedan od načina gdje papiri mogu visjeti sa stropa, lampe,…

 

AKTIVNOSTI

Kada prijatelji počnu dolaziti, svakom posebno dajte jedan papir na kojem će pisati po jedno slovo Vašeg djeteta ( Ako se dječak zove Tomislav, ispišite na svakom papiru po jedno slovo njegovog imena ) i neka se slavljenik slika sa svakim prijateljem posebno.

Na kraju možete izraditi prekrasan album sa slikama koje će ostati Vašem djetetu kao uspomena.

 

1.) Posjednite djecu u krug i počnite pjevati raznorazne abecedne pjesme. Na taj način će djeca i učiti kroz igru.

2.) Svakom djetetu dajte po jedan papir i olovku. Vi recite jedno slovo, a oni u određenom roku (ovisno o dobi djece) moraju nacrtati životinju ili neku stvar kojoj ime počinje sa prethodno izgovorenim početnim slovom.

3.) Na male komadiće papira ispišite po jedno slovo abecede. Ubacite ih u šeširić ili vrećicu. Jedan po  jedan dolaze do šeširića i pokušavaju u što kraćem vremenu izvući toliko papirića koliko im je potrebno da bi složili jednu  riječ. Npr. ako je prvo izvučeno slovo “a”, riječi koje mogu započinjati sa tim slovom su avion, aligator, antena,… i oni se trebaju potruditi da što brže slože riječ. Nema vraćanja izvučenih papirića natra u vrećicu ili šeširić.

 

KLOPA

Pošto je ovo Abecedni rođendanski party,  što se tiče torte možete napraviti tortu koja će izgledati kao početno slovo imena Vašeg mališana.

A za predah između igara, preporučamo Pizza tost.

Uživajte!

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close