Svijet poklona

Kategorije: Pokloni

SVIJET POKLONA je prva ekskluzivna web trgovina za kupnju raznolikog asortimana poklona u Hrvatskoj. Ova specijalizirana web trgovina kupcu nudi potpuni servis poklanjanja – od ideje do dostave, a zahvaljujući pomno biranim partnerima nudi zavidnu razinu ponude i kvalitete prilagođene svakom pojedincu.

U našoj web trgovini, jednostavno i sigurno, poklone možete pretraživati prema kategorijama, prigodama ili cjenovnom rangu. Stoga, na Vama je samo da zaželite, a mi smo tu da ostvarujemo Vaše želje. Svi artikli koji se mogu kupiti na našim stranicama artikli su iz ponude ovlaštenih distributera i nosioca franšiza u Hrvatskoj. Za autentičnost proizvoda i njegovo pakiranje odgovoran je isključivo dobavljač ili nosioc franšize.

U današnjem ubrzanom načinu života, svaki slobodan trenutak je dragocjen, stoga je i naša misao vodilja: Ako je vrijeme novac, zašto trošiti novac kojeg nemate? Vaše najbliže, obitelj, prijatelje ili poslovne partnere možete uveseliti i bez dodatnog gubljenja dragocjenog vremena po gužvama i redovima trgovina. Ovakav koncept poklanjanja u svijetu je vrlo raširen i popularan, a osim onima koji nemaju vremena za klasičnu kupnju, namijenjen je i onima koji vole prednosti i jednostavnost Internet kupovine.

Upit za rezervaciju

Molimo vas da ispunite obavezne podatke *
Svijet poklona će vam se javiti u najkraćem roku.

Vaše ime i prezime *
Broj djece*
Dob djeteta*
Odaberite datum proslave*
Kontakt email *
Kontakt telefon
Napomena
Braće Domany 8, Zagreb
01 3844 400

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close