Sol i Papar

Ako krenemo od postavke da čarolija ukusnog obroka počinje već s odabirom posuđa, noževa i ostalih instrumenata kuhanja, onda nam dozvolite da Vas opremimo za to.

 

Najveći dio našeg asortimana imamo samo mi u Hrvatskoj, a ponosni smo na izbor najboljih svjetskih noževa u ovom dijelu Europe. Naše ljubazno i stručno educirano osoblje rado će Vas provesti po salonu i upoznati sa svakim artiklom i brandom pojedinačno. Učinit ćemo sve da Vaše želje ostvarimo, potrebe zadovoljimo i savjete poslušamo kako bi Vaše kulinarske sposobnosti i uživanje u hrani doveli do savršenstva. Osim artikala za Vaše osobno zadovoljstvo, ovdje ćete pronaći pravi, vrijedan i osebujan poklon za Vaše najmilije ili poslovne partnere.

 

Zapravo da više ne pričamo, dođite i uvjerit ćete se da smo najbolji začin Vašem hedonizmu.

 

Posjetite nas na 

Upit za rezervaciju

Molimo vas da ispunite obavezne podatke *
Sol i Papar će vam se javiti u najkraćem roku.

Vaše ime i prezime *
Broj djece*
Dob djeteta*
Odaberite datum proslave*
Kontakt email *
Kontakt telefon
Napomena
Vlaška 78, Zagreb, Zagreb
01/4610-355 099/7320726

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close