Slastičarnica Šarlota

Kategorije: Torte i slastice

UGOSTITELJSTVO FAVORY, ugledna i seriozna zagrebačka kuća za organizaciju domjenaka i banketa, s tradicijom od 1989 godine, obogatila je svoju ponudu i ponudu zagrebačkog tržišta otvaranjem slastičarnice Šarlota u Ilici 205a.

Šarlota se izdvaja iz postojeće slastičarske ponude u gradu njegovanjem starih zagrebačkih i austro-ugarskih recepata, a zapošljava vrhunske hrvatske slastičarke, dobitnice mnogobrojnih nagrada na natjecanjima. U Šarloti ćete pojesti ili za razne prigode naručiti samo potpuno svježe torte i kolače, pripremljene po starinskim receptima s maslacem, te popiti odličan cappuccino i svježe cijeđeni voćni sok. Sladoled u Šarloti kremast je i bogat, a nudi se i program slastica i sladoleda za osobe s posebnim zahtjevima u prehrani, čemu u Šarloti pridaju veliku važnost. U prijepodnevnim satima uživajte u svježim kroasanima, danskim pecivima i štrudlu iz vlastite proizvodnje, u prekrasnom toplom starozagrebačkom ambijentu.

Ponosimo se činjenicom da su Catering FAVORY i slastičarnica ŠARLOTA 2007. godine certificirali normu ISO 22000 za zdravstvenu ispravnost proizvoda.

Upit za rezervaciju

Molimo vas da ispunite obavezne podatke *
Slastičarnica Šarlota će vam se javiti u najkraćem roku.

Vaše ime i prezime *
Broj djece*
Dob djeteta*
Odaberite datum proslave*
Kontakt email *
Kontakt telefon
Napomena
Ilica 205 a, Zagreb
01 3907111

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close