Slastičarnica Ivica i Marica

Kategorije: Torte i slastice

Tvrtka Adria zdrava hrana d.o.o. za proizvodnju i distribuciju zdrave hrane, je jedini domaći proizvođač slastica, konditorskih proizvoda i snack proizvoda od integralnog brašna i smeđeg šećera od šećerne trske bez upotrebe umjetnih boja, umjetnih aroma, konzervansa, trans-masti i genetski modificiranih namirnica. Tvrtka Adria zdrava hrana d.o.o osnovana je 2003.g i danas zapošljava oko 60 stalno zaposlenih djelatnika.

Tvrtka Adria zdrava hrana d.o.o. je vlasnik branda Ivica i Marica zdravi kolači ®, kao i više drugih prehrambenih brandova, koji je zaštićen u više od 20 zemalja. Kroz taj brand otvara slastičarnicu u Tkalčićevoj 70, 2003.g, zatim restoran uz slastičarnicu 2005. godine. Nakon toga otvara se prodavaonica finih kolača i zdrave hrane na Malešnici u ožujku 2007.g., te nakon toga još jedna slastičarnica u Novom Zagrebu u lipnju iste godine. Uz sve to valja napomenuti da smo sa svojom linijom proizvoda prisutni i u vrtićima te brojnim supermarketima u Zagrebu.

Naš asortiman je raznolik i velik tako da tu imamo od pakiranih, dječjih proizvoda do 100 tinjak vrsta zdravih kolača i torti.

Valja napomenuti da niti jedna firma na hrvatskom tržištu nema razrađen nutricionistički sustav svojih proizvoda tako kao što to imamo mi.

Sva proizvodnja kolača i ostalih pakiranih proizvoda Ivice i Marice se odvija u modernoj, novoj hali na Jankomiru gdje radi dvadesetak slastičarki i pekara, a tu je smještena i uprava poduzeća.

Upit za rezervaciju

Molimo vas da ispunite obavezne podatke *
Slastičarnica Ivica i Marica će vam se javiti u najkraćem roku.

Vaše ime i prezime *
Broj djece*
Dob djeteta*
Odaberite datum proslave*
Kontakt email *
Kontakt telefon
Napomena
Utrine, Barčev trg 16 , Novi Zagreb
01 / 669 8888

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close